Tässä numerossa

Ajankohtaisia

Työelämä

Edunvalvonta

Loimun uutiset

Opiskelijalle

petra

Loimun urapalvelut uudistuivat - uravalmentaja Petra Bedda palveluksessasi

Loimun urapalveluihin on saatu lisävahvistusta, kun uravalmentaja Petra Bedda aloitti elokuussa urapalvelutiimissä Suvi Liikkasen työparina. 

Voit kääntyä Petran puoleen, kun tarvitset apua osaamisen tunnistamisessa, työnhaun eri tilanteissa, työnhakuasiakirjojen laatimisessa tai urasuunnan löytämisessä. Ohjauksessa voidaan käsitellä myös työhyvinvointiin, jaksamiseen ja yrittäjyyteen liittyviä teemoja. Ohjauskeskustelut ovat luottamuksellisia ja jäsenille maksuttomia. 

Petralla on lähes 10 vuoden kokemus uravalmennuksesta eri toimialoilta.  Koulutukseltaan Petra on liiketalouden tradenomi, ratkaisukeskeinen valmentaja, lisensoitu Firework Career Coach ja ammatillinen opettaja. Petra opiskelee parhaillaan työnohjaajaksi (valm. 2021) STOryn koulutussuositusten mukaisesti järjestetyssä koulutuksessa.

www.loimu.fi/urapalvelut/uravalmennus

Kuva Veikko Somerpuro

 

 

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.