The Loimu way

30.11.2018 Mikko Salo

A major milestone in the young history of Loimu was reached last weekend. On Saturday 24th November in its fall meeting, the 30-member council of Loimu approved the Loimu Strategy ”Makers of a Brighter Future”. Our first strategy runs through year 2024 and consists of Loimu mission, vision, values and promises of a brighter future for all of you, our members.

Meidän polkumme

26.11.2018 Helena Herttuainen

Uuden ammattiliittomme yksi tärkeimmistä tehtävistä on saatu valmiiksi. Loimulla on nyt strategia, johon on kirjattu missio, visio, arvot sekä jäsenille tehdyt kahdeksan lupausta kuluvalle ja tulevalle valtuustokaudelle 2019 - 2024.

Making a Brighter Future for You

27.9.2018 Mikko Salo

Loimu´s slogan ”Valoisamman tulevaisuuden tekijät” means ”Makers of a Brighter Future”. To me, it crystallizes the value of the various fields and the various tasks you, our members, work with. In many ways the expertise you have and the work you do is important, not only for Finland and its future, but also for the future of our planet and all humankind.

Evästauolla

7.6.2018 Helena Herttuainen

Kuten kaikkien muidenkin reissujen, niin myös Loimun tulevaisuusmatkan parhaita hetkiä ovat evästauot. Matkaa on paahdettu kohta puoli vuotta sata lasissa, ilman minkäänlaisia pysähdyksiä tai taukoja. Nyt on hetki pysähtyä, hengitellä ja kaivaa eväät esiin.

Rohkeutta Loimu!

25.5.2018 Helena Herttuainen

Ei elämässä pidä pelätä! Tämä kannustava ja jopa kipakka lausahdus on jäänyt lähtemättömästi mieleeni erään kokeneen, uraauurtavan kollegan sanomana. Sama lause nousi mieleeni ja puhutteli uudelleen, kun työstimme Loimulle arvoja ensin strategiaryhmän työpajassa ja tämän jälkeen valtuuston seminaariviikonlopussa Vantaalla toukokuussa. Työskentelyn materiaalina toimivat myös jäsenkyselyn vastaukset, joissa 1 590 jäsentämme oli kirjannut avoimeen vastauskenttään parhaiten Loimulle sopivia arvoja.

Aktiivisen keskustelun hedelmät

23.5.2018 Mikko Salo

Viime viikonloppuna Loimun valtuusto kokoontui Vantaalle strategiaseminaariin ja kevätkokoukseen tekemään työtä järjestömme tulevaisuuden eteen ja pistämään kansia kiinni ensimmäiselle toimintavuodellemme. Kahden päivän kokoontumisesta muodostui mielestäni tärkeä askel eteenpäin Loimun tulevaisuuden rakentamisessa.

Loimun jäsenyhdistykset tekemässä tulevaisuutta

26.4.2018 Helena Herttuainen

Loimun jäsenyhdistysten puheenjohtajat ja aktiivit tapasivat 20. - 21.4.2018 Vantaalla. Tällä hetkellä Loimussa on 41 jäsenyhdistystä. Jäsenyhdistysten kirjo on ilahduttavan laaja. On alueellisia, toimiala- ja työpaikkakohtaisia yhdistyksiä. Tämän lisäksi jäseninä ovat opiskelijayhdistykset ja yksi perinteikäs gender-yhdistys.

Hyvä paha kehysriihi

13.4.2018 Mikko Salo

Tämän viikon työmarkkinapoliittisesti kiinnostavin tapahtuma on ollut maan hallituksen kehysriihi, jonka tuloksena valtioneuvosto torstaina julkisti Julkisen talouden suunnitelman vuosille 2019 - 2022. Loimun näkökulmasta kehysriihen annille voi antaa sekä ruusuja että risuja.

Vastaamalla voit vaikuttaa

6.4.2018 Mikko Salo

Käynnistimme maaliskuun puolivälissä Loimun jäsenkyselyn, jossa vastausaikaa on jäljellä vielä tämän viikon loppuun saakka. Olemme saaneet vastauksia jo noin 1700 kappaletta, suuri kiitos jo tässä vaiheessa kaikille osallistuneille. Vielä ehtii vastata ja jokaisella vastauksella on merkitystä. Antakaa kernaasti myös avointa palautetta.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.