Hei loimulaisten alojen opiskelija!

15.5.2019 Johannes Huokuna

Kevätlukukausi alkaa olla lopuillaan ja kesän työt, lomailu tai opiskelu (ja toivottavasti mukavat säät) häämöttävät jo näköpiirissä. Nyt on hyvä lyödä yhteen kulunutta vuotta ja miettiä mitä kaikkea opiskeluaika voi luentojen, tenttien, labrojen tai laskareiden lisäksi tarjota.

Loimu's Program for Sustainable Future

26.4.2019 Mikko Salo

In December 2018 we concluded a year-long project, when after the Loimu Council meeting in November, Loimu board put the finishing touches to Loimu's Program for Sustainable Future.

Loimu´s Program for Sustainable Future is a document containing the most important topics and proposals Loimu wants to drive forward in Finnish society in the coming years. The topics and proposals have been gathered from Loimu members from all sectors. The Program was compiled and prepared by Loimu office. Loimu board and council discussed and decided the contents.

Pienten voittojen ja nuorten naisten vaalit

16.4.2019 Maija Holma

Lukuisista vaalianalyyseista huolimatta en voi olla ajattelematta, että tämä vaalitulos on vastaliike edellisen hallituksen koville arvoille. Vaikka erään populistisen puolueen kannatus nousikin, suomalaisten enemmistö kannattaa edelleen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta tehtävää politiikkaa.

The Loimu way

30.11.2018 Mikko Salo

A major milestone in the young history of Loimu was reached last weekend. On Saturday 24th November in its fall meeting, the 30-member council of Loimu approved the Loimu Strategy ”Makers of a Brighter Future”. Our first strategy runs through year 2024 and consists of Loimu mission, vision, values and promises of a brighter future for all of you, our members.

Meidän polkumme

26.11.2018 Helena Herttuainen

Uuden ammattiliittomme yksi tärkeimmistä tehtävistä on saatu valmiiksi. Loimulla on nyt strategia, johon on kirjattu missio, visio, arvot sekä jäsenille tehdyt kahdeksan lupausta kuluvalle ja tulevalle valtuustokaudelle 2019 - 2024.

Making a Brighter Future for You

27.9.2018 Mikko Salo

Loimu´s slogan ”Valoisamman tulevaisuuden tekijät” means ”Makers of a Brighter Future”. To me, it crystallizes the value of the various fields and the various tasks you, our members, work with. In many ways the expertise you have and the work you do is important, not only for Finland and its future, but also for the future of our planet and all humankind.

Evästauolla

7.6.2018 Helena Herttuainen

Kuten kaikkien muidenkin reissujen, niin myös Loimun tulevaisuusmatkan parhaita hetkiä ovat evästauot. Matkaa on paahdettu kohta puoli vuotta sata lasissa, ilman minkäänlaisia pysähdyksiä tai taukoja. Nyt on hetki pysähtyä, hengitellä ja kaivaa eväät esiin.

Rohkeutta Loimu!

25.5.2018 Helena Herttuainen

Ei elämässä pidä pelätä! Tämä kannustava ja jopa kipakka lausahdus on jäänyt lähtemättömästi mieleeni erään kokeneen, uraauurtavan kollegan sanomana. Sama lause nousi mieleeni ja puhutteli uudelleen, kun työstimme Loimulle arvoja ensin strategiaryhmän työpajassa ja tämän jälkeen valtuuston seminaariviikonlopussa Vantaalla toukokuussa. Työskentelyn materiaalina toimivat myös jäsenkyselyn vastaukset, joissa 1 590 jäsentämme oli kirjannut avoimeen vastauskenttään parhaiten Loimulle sopivia arvoja.

Aktiivisen keskustelun hedelmät

23.5.2018 Mikko Salo

Viime viikonloppuna Loimun valtuusto kokoontui Vantaalle strategiaseminaariin ja kevätkokoukseen tekemään työtä järjestömme tulevaisuuden eteen ja pistämään kansia kiinni ensimmäiselle toimintavuodellemme. Kahden päivän kokoontumisesta muodostui mielestäni tärkeä askel eteenpäin Loimun tulevaisuuden rakentamisessa.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.