Meidän polkumme

26.11.2018 Helena Herttuainen

Uuden ammattiliittomme yksi tärkeimmistä tehtävistä on saatu valmiiksi. Loimulla on nyt strategia, johon on kirjattu missio, visio, arvot sekä jäsenille tehdyt kahdeksan lupausta kuluvalle ja tulevalle valtuustokaudelle 2019 - 2024.

Evästauolla

7.6.2018 Helena Herttuainen

Kuten kaikkien muidenkin reissujen, niin myös Loimun tulevaisuusmatkan parhaita hetkiä ovat evästauot. Matkaa on paahdettu kohta puoli vuotta sata lasissa, ilman minkäänlaisia pysähdyksiä tai taukoja. Nyt on hetki pysähtyä, hengitellä ja kaivaa eväät esiin.

Rohkeutta Loimu!

25.5.2018 Helena Herttuainen

Ei elämässä pidä pelätä! Tämä kannustava ja jopa kipakka lausahdus on jäänyt lähtemättömästi mieleeni erään kokeneen, uraauurtavan kollegan sanomana. Sama lause nousi mieleeni ja puhutteli uudelleen, kun työstimme Loimulle arvoja ensin strategiaryhmän työpajassa ja tämän jälkeen valtuuston seminaariviikonlopussa Vantaalla toukokuussa. Työskentelyn materiaalina toimivat myös jäsenkyselyn vastaukset, joissa 1 590 jäsentämme oli kirjannut avoimeen vastauskenttään parhaiten Loimulle sopivia arvoja.

Loimun jäsenyhdistykset tekemässä tulevaisuutta

26.4.2018 Helena Herttuainen

Loimun jäsenyhdistysten puheenjohtajat ja aktiivit tapasivat 20. - 21.4.2018 Vantaalla. Tällä hetkellä Loimussa on 41 jäsenyhdistystä. Jäsenyhdistysten kirjo on ilahduttavan laaja. On alueellisia, toimiala- ja työpaikkakohtaisia yhdistyksiä. Tämän lisäksi jäseninä ovat opiskelijayhdistykset ja yksi perinteikäs gender-yhdistys.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.

Anna palautetta

Viesti välitetään sähköpostilla sivuston ylläpitäjille. Sitä ei julkaista.