Mikä on Loimu?

Loimun tulevaisuustyö on vauhdissa!

Loimun jäsenillä on nyt mahdollisuus vaikuttaa yhteisen liittomme tulevaisuuteen. Tämän vuoden edetessä teemme konkreettisia päätöksiä siitä, mihin olemme menossa. Loimun valtuusto hyväksyy marraskuun 2018 kokouksessaan strategian, jonka tekemiseen haluamme mukaan koko jäsenkunnan!

Kaikille jäsenille tarjottiin mahdollisuus vaikuttaa Loimun tulevaisuuden suuntaan ja sisältöön vastaamalla Loimun tulevaisuus -jäsenkyselyyn 2018. Vastauksia kertyi noin 1 600. Kiitokset kaikille vastanneille!

Jäsenistön mielipiteet, ehdotukset ja toiveet ovat meidän ohjenuoramme Loimun tulevaisuuden tekemisessä. Voit halutessasi lähettää ajatuksia ja näkemyksiä tulevaisuustyöstä sähköpostitse viestinta (at) loimu.fi tai olla suoraan yhteydessä Loimun toiminnanjohtajaan Mikko Saloon, mikko.salo (at) loimu.fi tai puhelimitse 041 458 0033.

Kerromme työn etenemisestä näillä verkkosivuilla, lehdessä, jäsenkirjeessä ja Loimun some-kanavissa. Jos haluat tietää enemmän ja tarkemmin, tilaa itsellesi Loimun tulevaisuus -uutiskirje. Se ilmestyy 26.4., 24.5. ja 7.6. Syksyn aikatauluista ilmoitamme myöhemmin.

Näin työskentely etenee

  • Strategiatyön kick off -tilaisuus 2.3.2018. Tilaisuudessa tehtiin toimintaympäristöanalyysi ja työstettiin SWOT.
  • Strategiatyöryhmän kokouksessa 19.3. työstettiin yleisiä teemoja ja tehtiin kilpailija-analyysi
  • Loimun tulevaisuus - jäsenkysely 2018 kaikille jäsenille, vastausaika 15.3. - 8.4. Kerromme tuloksista raportin valmistuttua toukokuulla kaikissa kanavissamme.
  • Loimun puheenjohtajapäivät 19. - 20.4., haetaan jäsenyhdistysten näkökulmat tulevaisuuteen
  • Loimun valtuuston kevätkokouksessa 18. - 19.5. käydään keskustelu arvoista, missiosta, visioista ja painopisteistä jäsenkyselyn tulosten perusteella
  • Henkilöstön näkökulmat tulevaisuustyöhön työstetään mukaan 5.6. järjestettävässä tilaisuudessa
  • Ehdotus Loimun strategiaksi työstetään kokonaisuudeksi 30.9. mennessä, ja sen pohjalta myös ehdotukset lopulliseksi toimeenpanosuunnitelmaksi ja vuoden 2019 toimintasuunnitelmaksi. Valtuusto hyväksyy strategian ja toimintasuunnitelman syyskokouksessaan marraskuussa 2018.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2018 Loimu