Mikä on Loimu?

Loimun toimiston henkilökunta

Loimun toimistolla työskentelee 18 henkeä. Loimun toiminnanjohtaja on Mikko Salo ja varatoiminnanjohtaja Pekka Ihalainen. Hallinnollisista ja talousasioista vastaa hallintosihteeri Päivi Toivonen.

Jäsenasioista vastaavat jäsensihteerit Heidi Tuovinen ja Paula Uitto sekä assistentti Eila Ruonala (tapahtumat, koulutukset jne.).

Viestinnästä vastaavat viestintäpäälliköt Anna Melkas ja Tuula Kilpeläinen. Tuula Kilpeläinen on Loimu-lehden päätoimittaja.

Loimun edunvalvontatoiminnoista vastaavat edunvalvontapäällikkö Arja Varis (valtiosektori) sekä neuvottelupäälliköt Hanna Lehtimäki ja Jukka Sippola (yksityinen sektori), Kirsi-Marja Valariutta (kuntasektori) ja Maija Arvonen (yliopistosektori). Neuvontalakimiehenä jäseniä auttaa Janet Virtanen.

Työllistymiseen ja uraneuvontaan liittyvistä jäsenalveluista vastaa urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

Järjestö- ja opiskelijatoiminnan organisoimisesta vastaavat järjestöpäällikkö Johanna Hristov, opiskelija-asiamiehet Henri Annila ja Toni Sairanen sekä neljä kampuspromoottoria: Anna Jolkkonen (Itä-Suomen yliopisto), Maj Rasilainen (Jyväskylän yliopisto), Annastiina Rytkönen (Oulun yliopisto) sekä Jessica Nielsen (Turun yliopisto & Åbo Akademi).

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2018 Loimu