Mikä on Loimu?

Loimun toimiston henkilökunta

 Loimun toimistolla työskentelee 17 henkeä.

Loimun toimiston henkilökunta

Kuvassa eturivissä vasemmalta Arja Varis, Henri Annila, Johanna Hristov, Tuula Kilpeläinen ja Suvi Liikkanen. Keskirivissä istumassa Toni Sairanen ja Anna Melkas, takarivissä seisten Anna-Mari Salo, Pekka Ihalainen, Päivi Toivonen, Jukka Sippola, Kirsi-Marja Valariutta ja Maija Arvonen. Kuvasta puuttuvat Jari Lehto, Paula Uitto, Anna Kytömaa ja Eila Ruonala.

Loimun toiminnanjohtaja on Jari Lehto ja varatoiminnanjohtaja Pekka Ihalainen. Hallinnollisista ja talousasioista vastaa hallintosihteeri Päivi Toivonen.

Jäsenasioista vastaavat jäsensihteerit Anna-Mari Salo ja Paula Uitto sekä assistentti Eila Ruonala (tapahtumat, koulutukset jne.).

Viestinnästä vastaavat viestintäpäälliköt Anna Melkas ja Tuula Kilpeläinen. Tuula Kilpeläinen on Loimu-lehden päätoimittaja.

Loimun edunvalvontatoiminnoista vastaavat edunvalvontapäällikkö Arja Varis (valtiosektori) sekä neuvottelupäälliköt Anna Kytömaa ja Jukka Sippola (yksityinen sektori), Kirsi-Marja Valariutta (kuntasektori) ja Maija Arvonen (yliopistosektori). Työllistymiseen ja uraneuvontaan liittyvistä jäsenalveluista vastaa urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen.

Järjestö- ja opiskelijatoiminnan organisoimisesta vastaavat järjestöpäällikkö Johanna Hristov, opiskelija-asiamiehet Henri Annila ja Toni Sairanen sekä neljä kampuspromoottoria, Anna Jolkkonen (Itä-Suomen yliopisto) sekä kolme joulukuun 2016 aikana rekrytoitavaa kampuspromoottoria Jyväskylän, Oulun ja Turun yliopistojen kampuksille.

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2017 Loimu