Mikä on Loimu?

Liittymislomake opiskelijajäsenelle

Tervetuloa liittymään Loimun opiskelijajäseneksi! Täytä liittymislomake huolella erityisesti sähköpostiosoitteesi sekä työttömyyskassaan liittymisen osalta. Lomakkeen lähetettyäsi saat koosteen vastauksistasi lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kooste ei tule perille, ota yhteyttä Loimun jäsenasioihin jasenasiat (at) loimu.fi

Jäsenyys astuu voimaan sinä päivänä, kun liittymislomake saapuu Loimun toimistoon. Jäsenhakemuksesi käsitellään mahdollisimman pian, minkä jälkeen saat vielä meiltä vahvistuksen sähköpostiisi.


Lomakkeella lähetetyt tiedot tallennetaan Loimun jäsenrekisteriin. Lisätietoa jäsentietojen käsittelystä Loimun tietosuojaselosteestaKuka voi liittyä opiskelijajäseneksi?

Opiskelijajäseneksi voit liittyä suorittaessasi ensimmäistä yliopisto-/korkeakoulututkintoa. Loimun opiskelijajäsenyys maksaa 24 euroa vuodessa tai jos kuulut kauttamme myös työttömyyskassaan, 84 euroa vuodessa.

 

Kun suoritat toista korkeakoulututkintoa

Mikäli sinulla on jo loppututkinto yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta, mutta opiskelet päätoimisesti toista korkeakoulututkintoa, voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi ja hakea jäsenmaksuusi alennusta. Tällöin jäsenmaksu on saman suuruinen kuin Loimun opiskelijajäsenmaksu eli 2 eur /kk ilman työttömyyskassan jäsenyyttä ja 7 eur / kk, mikäli haluat kuulua kauttamme myös työttömyyskassaan.

Lisätietoa jäsenmaksuista

Lisätietoa jäsenmaksualennuksista

Täytä liittymislomake huolella erityisesti sähköpostiosoitteesi sekä työttömyyskassaan liittymisen osalta. Lomakkeen lähetettyäsi saat koosteen vastauksistasi lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli kooste ei tule perille, ota yhteyttä Loimun jäsenasioihin jasenasiat (at) loimu.fi

Jäsenyys astuu voimaan sinä päivänä, kun liittymislomake saapuu Loimun toimistoon. Jäsenhakemuksesi käsitellään mahdollisimman pian, minkä jälkeen saat vielä meiltä vahvistuksen sähköpostiisi.

Lomakkeella lähetetyt tiedot tallennetaan Loimun jäsenrekisteriin. Lisätietoa jäsentietojen käsittelystä Loimun tietosuojaselosteesta

 

 

 Sivua päivitetty 8.6.2020

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu