Mikä on Loimu?

Liity jäseneksi!

Loimuun kuuluu jo noin 15 000 eri alojen asiantuntijaa - luonnontieteilijöitä, ympäristötieteilijöitä ja metsätieteilijöitä. Jäsenemme työskentelevät teollisuuden ja kaupallisten yritysten palveluksessa, korkeakoulumaailmassa, tutkimuslaitoksissa ja julkisella sektorilla. Valvomme jäsentemme etuja kaikilla sektoreilla. 

Voit liittyä Loimun jäseneksi, jos sinulla on loppututkinto luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden alalta tai opiskelet sellaista. Loimu tarjoaa sinulle luonnollisen vaihtoehdon.

  • Opiskelijajäseneksi voit liittyä heti aloitettuasi korkeakouluopinnot. Sinun tulee ilmoittaa valmistumisestasi itse liitolle, emme saa tietoa muualta. Valmistumisen myötä siirryt varsinaiseksi jäseneksi.
  • Varsinaiseksi jäseneksi voit liittyä, jos olet suorittanut luonnon-, ympäristö tai metsätieteellisen korkeakoulututkinnon. Jatko-opiskelija tai toista korkeakoulututkintoaan suorittava henkilö tulkitaan myös varsinaiseksi jäseneksi.
  • Lisäksi liiton hallitus voi harkintansa mukaan hyväksyä varsinaiseksi jäseneksi henkilön, joka ei täytä näitä vaatimuksia, jos hänen tehtävänsä kuuluvat varsinaisten jäsenten edustamaan toimialaan.

Liittymislomakkeet löytyvät sivun yläosassa olevien linkkien kautta ja vasemmalta navigaatiopalkista.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu