Mikä on Loimu?Tule mukaan tekemään hyviä uutisia - suosittele Loimun jäsenyyttä

Nyt jos koskaan tarvitaan hyviä uutisia.

Monien muiden tapaan luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijät ovat koronaviruksen vuoksi poikkeuksellisessa tilanteessa. Lomautukset ja muut työ- ja arkielämän haasteet ovat tosiasia. Nyt tarvitaan hyviä uutisia. Me Loimussa teemme niitä.

Loimulaisuutta kuvaa hyvin liito slogan "Valoisamman tulevaisuuden tekijät". Loimulaisten työ on tärkeässä osassa ratkaistessamme koronakriisin mukanaan tuomia haasteita. Loimun jäsenet luovat hyviä uutisia.

Haluamme tässä haastavassa tilanteessa auttaa jokaista alojemme korkeakoulutettua ja avaamme jäsenpalvelumme kesäkuun loppuun veloituksetta. Se on monelle hyvä uutinen.

Monella on nyt oikeasti hätä. Toimeentulo sekä työn jatkuvuus huolettavat meitä kaikkia. Haluamme auttaa niitä henkilöitä, jotka eivät vielä ole ammattijärjestön turvan piirissä.

Hyvät uutiset tehdään. Luonnon-, ympäristö- tai metsätieteilijä - nyt on aika toimia! Osallistu sinäkin hyvien uutisten tekemiseen ja suosittele Loimun jäsenyyttä.

I love Loimu - suosittele jäsenyyttä

Suosittele Loimua: 
jäsenpalvelut veloituksetta kesäkuun loppuun

Loimu haluaa auttaa myös niitä henkilöitä, jotka eivät aiemmin ole olleet ammattijärjestön turvan piirissä ja tarjoaa maksuttoman jäsenyyden kesäkuun loppuun asti.

Kerro kaverillesi hyviä uutisia ja miksi liittyminen kannattaa. Suosittele Loimun jäsenyyttä loimulaisilla aloilla työskenteleville kollegoillesi ja ystävillesi.

Liittyminen käy helposti verkkolomakkella osoitteessa: https://voltage.sebacon.net/loimu/form.php.

Jos kaverini liittyy, milloin jäsenyys astuu voimaan?

Jäsenyys astuu voimaan sinä päivänä, kun kaverisi lähettää Loimuun liittymislomakkeen verkkosivujemme kautta. Lomakkeen perille saapumisesta tulee automaattivahvistus. Kaverisi saa liitosta vielä vahvistusviestin, kun jäsenyys on käsitelty toimistolla.

Siirtyykö työssäoloehto, jos on aiemmin kuulunut toiseen työttömyyskassaan?

Jos kaverisi on kuulunut aiemmin johonkin muuhun työttömyyskassaan ja haluaa siirtää työttömyyskassan jäsenyyden Loimuun, se onnistuu ilmoittamalla liittymislomakkeella, että haluaa liittyä kassaan sekä lomakkeen lisätietokentässä entisen kassan nimen sekä liittymispäivän. Toiseen kassaan kertynyt työssäoloehto jää voimaan vaikka jäsenyys siirtyy Loimun kautta Erityiskoulutettujen työttömyyskassaan. Jäsensihteerimme palaavat asiaan tarkempien tietojen kanssa.

Me loimulaiset – valoisamman tulevaisuuden tekijät

Loimu edustaa nyt jo noin 15 000 luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijää. Loimu valvoo jäsentensä etua työelämässä ja parantaa loimulaisten alojen toimintaedellytyksiä.

Työskentelemme jäsenten parhaaksi, jäsentä palvellen ja kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja. Liiton valoisamman tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että jäsenmäärä kasvaa jatkossakin. Mitä suurempi ammattijärjestö, sitä paremmat vaikutusmahdollisuudet ja jäsenpalvelut.

 

 

 

 

 

Päivitetty 29.4.2020

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu