Mikä on Loimu?

Tehdään yhdessä valoisampaa tulevaisuutta – suosittele Loimua!

Loimu tekee työtä jäsentensä hyvinvoinnin ja menestyksen eteen. Auta meitä tekemään valoisampaa tulevaisuutta ja tavoittamaan uusia jäseniä suosittelemalla Loimua!

Loimu edustaa nyt jo noin 15 000 luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijää. Loimu valvoo jäsentensä etua työelämässä ja parantaa loimulaisten alojen toimintaedellytyksiä. Työskentelemme jäsenten parhaaksi, jäsentä palvellen ja kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja. Liiton tulevaisuuden kannalta on kuitenkin tärkeätä, että jäsenmäärä kasvaa jatkossakin. Mitä suurempi liitto, sitä paremmat vaikutusmahdollisuudet ja jäsenpalvelut.

Tule kanssamme tekemään valoisampaa tulevaisuutta ja suosittele Loimun jäsenyyttä loimulaisilla aloilla työskenteleville kollegoillesi ja ystävillesi. Loimu tarjoaa uudelle jäsenelle jäsenyyden puoleen hintaan liittymispäivästä helmikuun 2019 loppuun asti. Tarjous koskee tammikuun loppuun mennessä liittyneitä varsinaisia jäseniä.

Jokaisesta ajalla 1.12.2018-31.1.2019 liittyneestä jäsenestä lahjoitamme 10 euroa Itämeren suojeluun. Lue lisää Itämeri-kampanjasta.

Me loimulaiset – valoisamman tulevaisuuden tekijät

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu