Mikä on Loimu?


Suosittele Loimua - kampanja-ajan alennettu jäsenmaksu
Tule mukaan tekemään parempaa työelämää - suosittele Loimun jäsenyyttä

Loimu tekee työtä jäsentensä hyvinvoinnin ja menestyksen eteen. Auta meitä tekemään valoisampaa tulevaisuutta ja tavoittamaan uusia jäseniä suosittelemalla Loimua!

Loimu edustaa nyt jo noin 15 000 luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijää. Loimu valvoo jäsentensä etua työelämässä ja parantaa loimulaisten alojen toimintaedellytyksiä. Työskentelemme jäsenten parhaaksi, jäsentä palvellen ja kokeilemme rohkeasti uusia ratkaisuja. Liiton tulevaisuuden kannalta on kuitenkin tärkeätä, että jäsenmäärä kasvaa jatkossakin. Mitä suurempi ammattijärjestö, sitä paremmat vaikutusmahdollisuudet ja jäsenpalvelut.

Suosittele Loimua: 
kampanja-aikana varsinainen jäsenyys alennettuun hintaan 

Tule kanssamme tekemään valoisampaa tulevaisuutta ja suosittele Loimun jäsenyyttä loimulaisilla aloilla työskenteleville kollegoillesi ja ystävillesi. Loimu tarjoaa jokaiselle ajalla 30.10.2019-31.1.2020 liittyneelle täyttä jäsenmaksua maksavalle varsinaiselle jäsenelle jäsenyyden puoleen hintaan liittymispäivästä helmikuun 2020 loppuun asti. 

Uusista jäsenistä lahjoitus Itämeren suojeluun

Jokaisesta ajalla 30.10.2019-31.1.2020 liittyneestä jäsenestä lahjoitamme 10 euroa Itämeren suojeluun. Jo 10 euron lahjoituksella vähennetään Itämerestä haitallista levää 50 kiloa.

Lisäksi voit milloin vain liittyä talkoisiin Itämeren pelastamiseksi. Olemme perustaneet kaikkien loimulaisten yhteisen tiimin puhdasmeri.fi-sivustolle ja tehneet avauslahjoituksen 500 euroa. Lähde mukaan, liity tiimiin ja tee lahjoitus!

Kampanjalahjoitukset ohjataan John Nurmisen Säätiön kautta Itämeren suojeluun. Säätiö tekee konkreettista työtä päästöjen vähentämiseksi. Säätiö on toiminut Itämeren suojelemiseksi yli 10 vuotta.

Lue lisää Itämeri-kampanjasta.

Me loimulaiset – valoisamman tulevaisuuden tekijät

 

 

 

Päivitetty 6.11.2019

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu