Mikä on Loimu?

Mukaan Loimun toimintakuntatyöhön?

Loimun ensimmäinen toimikuntakausi 2017-2018 on päättymässä ja haku kaudelle 2019-2020 järjestetään 5.11.-2.12.2018. Loimun hallitus valitsee toimikuntien jäsenet hakemusten perusteella kokouksessaan 22.1.2019.

Lisätietoa toimikuntien tehtävistä ja toimnnasta löydät toimikuntakohtaisilta sivuilta.

Miten toimikuntiin haetaan?

Loimun toimikuntien jäseniksi halutaan mahdollisimman laajalti Loimun jäseniä eri työskentelysektoreilta. Loimun toimikuntien jäseneksi voi näin ollen Loimun toimikuntahaussa tulla valituksi kolmella tavalla:

  1. Henkilö hakee Loimun toimikunnan jäseneksi kaikille Loimun jäsenille avoimessa hakumenettelyssä.
  2. Asianomaisen toimikunnan puheenjohtaja, sihteeri tai jäsen esittää kirjallisesti Loimun hallitukselle henkilön valitsemista toimikunnan jäseneksi.
  3. Loimun hallituksen tai valtuuston jäsen esittää kirjallisesti Loimun hallitukselle henkilön valitsemista toimikunnan jäseneksi.

Kaikki esitykset toimikuntien jäsenistä perusteluineen tehdään sähköisellä lomakkeella:

https://my.surveypal.com/Toimikuntahaku-2018

Hakulomake on auki 5.11.-2.12. HUOM! Hakuaikaa on jatkettu ke 11.12.2018.

Mikäli esität toimikuntaan jotain muuta henkilöä kuin itseäsi, huolehdithan siitä, että myös hakija käy täyttämässä hakulomakkeen perusteluineen. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei valitettavasti voida käsitellä.

Mikäli olet kiinnostunut useammasta kuin yhdestä toimikunnasta, täytäthän lomakkeen erikseen jokaista toimikuntaa varten. Eri toimikuntiin haetaan henkilöitä erilaisilla profiileilla ja näin saadaan jokaisesta hakijasta mahdollisimman hyvät perustelut. Kerrothan hakemuksessasi myös mikä toimikuntapaikka on sinulle ensisijainen, mikä toiseksi tärkein jne. Pääsääntöisesti yksi henkilö valitaan vain yhteen toimikuntaan. Poikkeuksena opiskelijatoimikunnan jäsenet.

Toimikuntien muodostaminen

Opiskelijatoimikuntaa lukuun ottamatta toimikuntien jäsenmäärä on vähintään 4 ja enintään 10, joista vähintään yksi on hallituksen jäsen. Lisäksi toimikuntiin nimetään sihteeri Loimun toimistolta.

Opiskelijatoimikunnan jäsenmäärä on enintään 16, sillä hallitus nimittää opiskelijatoimikuntaan kaksi jäsentä jokaiselta loimulaiselta kampukselta (Joensuu, Jyväskylä, Kumpula, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Viikki). Toinen kunkin kampuksen edustajista on paikallisen Loimun opiskelijayhdistyksen puheenjohtaja ja toinen yhdistyksen hallituksen muu jäsen. Opiskelijatoimikunnan toimikausi on yksi vuosi, muiden toimikuntien toimikausi kaksi (2) vuotta.

Järjestötoimikunnassa, koulutuspoliittisessa ja yliopistoasioiden toimikunnassa sekä lehden toimitusneuvostossa vähintään yhden toimikunnan jäsenistä tulee olla Loimun opiskelijaedustaja. Jokainen liiton opiskelijajäsen voi hakea mukaan Loimun toimikuntien opiskelijaedustajaksi tai varsinaiseksi jäseneksi. Opiskelijatoimikunta käsittelee toimikuntien opiskelijaedustajien hakemukset kokouksessaan joulukuussa ja laatii hallitukselle ehdotuksen toimikuntien opiskelijaedustajista. Mikäli toimikuntaan hakee useampi kuin yksi opiskelijajäsen, toimikunnan sihteeri huomioi loput hakemukset yhdenvertaisesti muiden toimikuntaan tulleiden hakemusten kanssa.

Loimun hallitus tekee päätöksen toimikuntien kokoonpanoista kokouksessaan 22.1.2019. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse mahdollisimman pian kokouksen jälkeen.

Lisätietoa Loimussa antaa Johanna Hristov (johanna.hristov (at) loimu.fi)

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu