Loimu Weekly Challenge

Loimu Weekly Challenge 1.3-31.3.2021

TERVETULOA OSALLISTUMAAN LOIMU WEEKLY CHALLENGEEN!

Loimu Weekly Challenge on valtakunnallinen kilpailu, joka jatkuu koko maaliskuun ajan. Osallistua voit joko yksittäisen viikon ajan tai koko kuukauden, jolloin voit voittaa huikean pääpalkinnon!

Kilpailussa on jokaisella viikolla erilaiset teemat. Viikon alussa julkaistaan tehtäväpaketti, jossa on kaikkien suoritettavissa olevia tehtäviä, sekä vain Loimun jäsenien suoritettavissa olevia tehtäviä. Nyt kannattaa liittyä Loimun jäseneksi, sillä Loimun jäsenenä voit ansaita huomattavasti enemmän pisteitä.

Joka viikko palkitaan koko Suomen top 3 joukkueet. Kilpailuun voi osallistua siis vaikka vain viikon verran. Kuun lopussa kaikkien haasteiden pisteet lasketaan yhteen ja joukkue, jolla on eniten pisteitä, voittaa huikean pääpalkinnon!

Kilpailussa on 4 teemaviikkoa sekä kuun viimeisinä päivinä bonushaaste, jonka avulla voi kiriä toisia joukkueita kiinni ja voittoon! Kokoa siis 2-5 hengen joukkue, ja lähde kisaamaan huikeista palkinnoista!

Haastesuorituksia seurataan teksteillä, äänitteillä, kuvilla ja videoilla, jotka toimitetaan tuomaristolle ensimmäisellä viikolla julkaistavan lomakkeen kautta. Haastesuoritukset pisteyttää tuomaristo, jossa on jokaisesta Loimun opiskelijajärjestöstä yksi tasavertainen tuomari. Jokainen tuomari antaa suorituksesta pisteet ja lopullinen pistemäärä on näiden keskiarvo.

Huhtikuun alussa järjestetään voittogaala myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Voittajiin otetaan tämän jälkeen erikseen yhteyttä.

Palkinnot: Pääpalkinto on 200€ arvoinen S-Ryhmän ravintolalahjakortti. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 4kpl 20€ arvoisia GoGift superlahjakortteja. Viikkopalkinnot vaihtelevat! S-Ryhmä tai GoGift eivät ole mukana kilpailussa.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: https://forms.gle/QpUi4QuZmhgDm2qn7

Ota tapahtuma haltuun Facebookissa ja Loimun opiskelijoiden Instagramissa!

MITÄ: LOIMU WEEKLY CHALLENGE eli LWC

MISSÄ: Missä vain!

MILLOIN: 1.3.-31.3.2021

MIKSI: Voit voittaa huikeita palkintoja!

Liity Loimun opiskelijajäseneksi ja paikalliseen jäsenyhdistykseesi tästä:

HUOM! Paikalliseen jäsenyhdistykseen liittyminen pitää rastittaa lomakkeella erikseen kohdassa ”Haluan liittyä Loimun jäsenyhdistykseen”.

Loimu Weekly Challenge kilpailun ja arvonnan säännöt

  • Kilpailu (.pdf, 0 t)
  • Arvonta (.pdf, 0 t)