Loimun Vappusillis 8.5.2021

Loimu järjestää lauantaina 8.5. Vappusilliksen kaikille jäsenilleen!

Hyppää mukaan nauramaan ja tutustumaan muihin loimulaisiin! Paikkoja on 300 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Jäsen, ilmoittauduthan viimeistään 5.5. mennessä tästä linkistä.

Tilaisuus alkaa klo 12:00 Microsoft Teams -etäalustalla. Linkki tilaisuuteen on lähetetty ilmoittautuneille sekä vappukampanjassa liittyneille 6.5.2021. Tämän lisäksi osassa osioista on käytössä Gather.town, Discord sekä Among Us. Tarkemmat osioiden sisällöt ja ohjeet osallistumiseen ovat alla. Tilaisuudesta vastaavat Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen sekä kampuspromoottorit Aliisa Wahlsten, Jani Lehto sekä Nuuti Vasari. Nähdään lauantaina!

Vappusilliksen ohjelma


klo 11:00-12:00 Mahdollisuus testata yhteytesi toimivuutta ennen ohjelmaa
Varsinainen ohjelma alkaa vasta klo 12, mutta voit tulla jo ennen tätä testaamaan laitteistoasi ja yhteyttäsi. Tekniikan kanssa avustamassa ovat Toni Sairanen ja Aliisa Wahlsten Loimusta.

klo 12:00-13:00 Get Together loimulaisittain
Saavu yksin tai ystäväsi kanssa tutustumaan toisiin loimulaisiin!  Ei tarvitse pelätä kiusallisia keskusteluita vaan voit nauttia fiiliksestä yhdessä toisten loimulaisten kanssa tai sivusta seuraten Gather.town -etäalustalla. Teethän Gather.town-tunnukset jo etukäteen oheisin ohjein. Tapaamme aluksi Teamsissä yhdessä ennen siirtymistä Gather.townin maailmaan!

klo 13:00-13:30 Stand-up: Tomi Walamies! K14
Walamies on esiintynyt yli 15 vuoden ajan niin Suomessa, ulkomailla kuin tv:ssäkin. Kokemusta löytyy mm. Yleleaksin ja Noin Viikon Uutisten käsikirjoittajana. Huomaathan, että jos osallistut perheesi kanssa kotisohvalta, esityksen ikäraja on K14.

klo 13:45-14:30 Pubivisa, jossa huikeita palkintoja!
Mitä suurpetoja elää Suomessa? Kuka on kirjoittanut Seitsemän veljestä? Mihin loimulaiseen alaan liittyy patch clamp? Tule mukaan arvuuttelemaan yhdessä muiden loimulaisten kanssa! Parhaille pubivisaajille on luvassa niin lahjakorttia kuin muitakin palkintoja. Lisäksi kaikkien arvuutteluun osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto.

klo 14:35-16:00 Among Us -pelailut
Suuntaa pubivisan jälkeen Loimun opiskelijoiden Discordiin Among Us – pelailuihin! 

Among Us on suurta suosita kerännyt ”yhteistyöpeli”, jonka voit ladata ilmaiseksi puhelimellesi tai tabletillesi Googlen Play kaupasta tai Applen App Storesta. Tietokoneelle pelin voi hankkia noin neljän euron hintaan Steamista

Peleihin jakaantuminen ja pelin sisäinen kommunikointi hoidetaan Discord-viestintäsovelluksen kautta Loimun opiskelijoiden omassa Discord ympäristössä.  Tietokoneella sovellusta voi käyttää suoraan selaimessa, mutta rekisteröityminen vaaditaan. Puhelimelle tai tabletille Discord-sovelluksen voi ladata Googlen Play kaupasta tai Applen App Storesta. Loimun opiskelijoiden omaan Discordiin pääset liittymään klikkaamalla tästä

Jos et ole ikinä kuullutkaan pelistä nimeltä Among us, tässä vielä lyhyt kuvaus: Among us on 5-10 pelaajan peli, jossa on kaksi joukkuetta, joista toinen koostuu 4-8 miehistön jäsenestä ja 1-2 petturista. Petturit yrittävät päästä eroon miehistöstä, jotka puolestaan yrittävät saada tehtävänsä tehtyä tai löytää petturit ja pudottaa heidät avaruuden kylmyyteen.  

Tule siis rentoutumaan vappusilliksen päätteeksi muiden Loimulaisten kanssa avaruudessa tehtävän juonittelun ja tiimityön merkeissä! 

Vinkkejä laitteiston testaukseen

Tilaisuudessa olemme pääosin Microsoftin Teams -alustalla. Linkki itse tilaisuuteen on lähetetty osallistujille 6.5.2021. Jos mahdollista, käytäthän omaa tietokonettasi osallistumiseen ja lataathan Teamsin koneellesi. Tarvittaessa voit osallistua myös selaimen kautta Teams-tilaisuuteemme.

Osallistumiseen kannattaa käyttää omaa kuulokemikrofoniasi sekä kameraasi. Näin voimme yhdessä rakentaa loimulaista jälkivapputunnelmaa! Voit testata laitteistosi esimerkiksi Teamsin testipuhelulla ennen tilaisuutta.