Vinkkejä kesätyönhakuun

Oletko hakemassa kesätöitä? Tiedätkö miten tehdä hyvä kesätyöhakemus? Entäpä CV? Entä millainen on hyvä palkkatoive? Mistä löytyy avoimia kesätyöpaikkoja? Olemme keränneet tälle sivulle luonnon-, ympäristö - ja metsätieteellisten alojen opiskelijoille hyödyllistä tietoa kesätyönhakuun liittyen. Loimun opiskelijajäsenenä saat täyden hyödyn palveluistamme, liity siis oman alasi liittoon!

Loimulaisten alojen avoimet kesätyöpaikat

Tutustu alasi avoimiin kesätyöpaikkoihin ja tilaa hakuvahti sähköpostiisi. Loimun avoimet työpaikat-palvelu on kaikkien vapaasti käytettävissä!

Loimulaisia pääaineita ovat esimerkiksi biotieteet, geologia, tietojenkäsittelytiede, fysikaaliset tieteet, kemia, matematiikka, solu- ja molekyylibiologia, biokemia, biolääketiede, bioteknologia, tilastotiede, bioinformatiikka, ympäristötieteet, akvaattiset tieteet, maantiede, aluetiede, kestävä kehitys, meteorologia, geofysiikka, ympäristö- ja luonnonvaraekonomia, ympäristöpolitiikka ja –oikeus, metsäekologia, metsäekonomia, metsäteknologia ja monet muut luonnontieteelliset, ympäristötieteelliset ja metsätieteelliset pääaineet.

Testaa omat työnhakutaitosi

Nyt voit testata omat työnhaun taitosi Loimun uravalmentajien kehittämässä työnhakutaitotestissä!

Testin avulla saat selville, olisiko taidoissasi hieman hiottavaa vai selätätkö työnhaun haasteet mennen tullen. Testiin kuuluu yhdeksän väittämää ja aikaa sen tekemiseen kuluu muutama minuutti.

Vinkkejä kesätyönhakuun

Millainen on hyvä CV? Miten rakentaa vaikuttava työhakemus? Miten varautua työhaastatteluun? Tutustu näihin ja muihin työnhaun vinkkeihin!

Opiskelijoiden palkkasuositukset

Kun tarvitset apua palkkatoiveen muodostamiseksi, voit Loimun opiskelijajäsenenä laittaa sähköpostia urapalveluihin tai varata ajan henkilökohtaiseen palkkaneuvottelun sparraukseen.

Muista liittyä työttömyyskassaan

Voit liittyä työttömyyskassan jäseneksi heti, kun aloitat opintojesi aikana palkkatyön. Kassaan kannattaa liittyä jo opintojen aikana, sillä ansiopäivärahan saaminen opintojen jälkeen edellyttää, että täytät työssäoloehdon. Työssäoloehdon täyttyminen tarkoittaa, että olet ollut työttömyyskassan jäsenyysaikana vähintään 26 viikkoa palkkatyössä.

Työttömyyskassaan täytyy aina erikseen liittyä. Työttömyyskassaan voit liittyä vain, kun sinulla on voimassa oleva palkkatyösuhde.

  • Voit liittyä työttömyyskassaan samalla, kun liityt Loimuun liittymislomakkeen kohdassa työttömyyskassan jäsenyys.
  • Jos olet jo Loimun jäsen ja haluat liittyä työttömyyskassaan, ilmoita siitä jäsenpalveluumme jasenasiat@loimu.fi. Ilmoituksessa tulee mainita työn aloittamispäivä ja työnantajan nimi.
  • Työttömyyskassan jäsenyys alkaa aikaisintaan liittymispäivästä. Liittymisilmoituksen voi tehdä myös etukäteen, kun töiden aloittamispäivä on tiedossa. Kassaan ei voi liittyä takautuvasti.

Liity Loimun opiskelijajäseneksi!

Tarjoamme sinulle sellaista turvaa, tukea ja tietoa, jota et muualta saa. Liittymällä opiskelijajäseneksi, saat käyttöösi kaikki samat palvelut kuin muutkin Loimun jäsenet. Opiskelijajäsenenä olet meille yhtä tärkeä, kuin kuka tahansa muukin jäsen. Ahkeralla käytöllä jäsenetujesi arvo voi olla jopa 1 000 euroa vuodessa.