Opiskelijat

Hei opiskelija, hyppää Loimun jäseneksi!

Liittymällä Loimun opiskelijajäseneksi 1.8.-31.12.2020 osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Applen MacBook Air:n* etäopintojesi tueksi!

Uudeksi opiskelijajäseneksi liittyminen ei maksa mitään vuoden 2020 loppuun asti. Lisäksi syksyllä 2020 ensimmäistä kandidaatin tutkintoaan suorittavalle fuksille jäsenyys on ilmaista vuoden 2021 loppuun asti.

Tervetuloa Loimuun!

* Apple MacBook Air 13''  (ovh. 1 529,00 €)Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry.

Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan pyytämällä liittyvää opiskelijajäsentä lisäämään itsensä suosittelijaksi liittymislomakkeen lisätietokenttään. Kilpailuaika on 1.8..-31.12.2020.

Kaikkien kilpailuaikana liittyneiden opiskelijajäsenten  kesken arvotaan Applen MacBook Air 13'' (ovh. 1 529,00 €).

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti tammikuun 2021 aikana. Palkinto toimitetaan postitse jäsenelle. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Loimu maksaa arpajaisveron.

Apple Inc. tai sen tytäryhtiöt eivät liity arvontaan millään tavalla.

Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan viimeistään 31.1.2021. Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

Tietosuojaseloste

Muut arvonnan säännöt

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu