Opiskelijat

Liity opiskelijajäseneksi

Loimuun kuuluu noin 14 500 luonnontieteiden sekä ympäristö- ja metsätieteiden alan nykyistä tai tulevaa ammattilaista. Näistä noin 20 prosenttia on opiskelijoita.

Jos opiskelet jotain matemaattis-luonnontieteellistä, ympäristötieteellistä tai metsätieteellistä alaa - kuten fysiikkaa, kemiaa, biokemiaa, matematiikkaa, biologiaa, biotieteitä, tilastotiedettä, ympäristötieteitä, tietojenkäsittelytiedettä, metsätieteitä, tai muita vastaavia aloja – on sinun oma liittosi Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry!

Loimun jäsenenä saat tukea ja turvaa työelämään sekä paljon muita etuja. 

Lue lisää: Opiskelijan tärkeitä jäsenetuja

Ketkä voivat liittyä Loimuun?

Opiskelijajäseneksi liittyminen

Opiskelijajäseneksi voivat liittyä luonnontieteellistä, ympäristötieteellistä tai metsätieteelistä tutkintoa korkeakoulussa opiskelevat. Liittyminen tapahtuu helposti liittymislomakkeella tai oman paikkakuntasi opiskelijayhdistyksen infopisteellä. Suosittelemme, että liityt opiskelijajäseneksi jo heti, kun saat opiskelupaikan. Jäsenyytesi alkaa hakemuksen saapumispäivästä tai siinä mainitusta myöhemmästä ajankohdasta alkaen.

Loimun jäsenenä voit liittyä myös työttömyyskassaan. Työttömyyskassaan kannattaa liittyä heti kun olet työsuhteessa. 

Varsinaiseksi jäseneksi liittyminen

Mikäli olet jo suorittanut yhden korkeakoulututkinnon tai olet jatko-opiskelija , voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi ja hakea opintojesi perusteella jäsenmaksualennusta. Varsinaiseksi jäseneksi liittyäksesi täytä jäsenhakemuksemme ja hae sen jälkeen jäsenmaksualennusta.

Lue lisää: Miksi liittyminen kannattaa?

Valmistuminen

Valmistumisen myötä siirryt varsinaiseksi jäseneksi. Muistathan tällöin ilmoittaa valmistumisesta liitolle, niin saat kaikki vastavalmistuneelle kohdennetut edut, viestit ja palvelut, jotka auttavat sinua uralla eteenpäin.

Loimu tulee vastaan valmistumisvaiheessa, kun etsit omaa urapolkuasi. Ensimmäinen valmistumislahjamme sinulle on valmistumisen jälkeisen vuoden alennettu jäsenmaksu.

Lue lisää: Loimun jäsenmaksut

Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia ja liitto ilmoittaa ne suoraan verottajalle.

 

 

Sivua päivitetty 22.1.2020

 

Kansilehti Opiskelijaliite 2018-2019

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu