Opiskelijat

Opiskelijan tärkeitä jäsenetuja

Työelämätietous

Liiton kursseilla, tapahtumista ja jäsenlehdestä saat ajankohtaista tietoa luonnon-, ympäristö- ja metsätieteiden työllisyystilanteesta, työurista ja työelämän tarpeista niin yleisesti kuin alakohtaisemminkin. Tarjoamme vinkkejä siihen, mitä kannattaa opiskella työllistyäksesi ja mitä taitoja työnantaja toivoo juuri sinulta alallasi. Urapalvelumme auttavat sinua, olipa kysymyksesi mikä tahansa - ota siis meihin rohkeasti yhteyttä!

Opiskelijatapahtumat

Tiestitkö, että Loimulla on oma opiskelijayhdistys jokaisella kampuksella, jossa opiskellaan loimulaisia aloja. Opiskelijayhdistykset tarjoavat mainion mahdollisuuden verkostoitua ainejärjestörajojen yli ja yhdistykset järjestävät kampuksella erilaisia työelämätapahtumia, työelämässä hyödyllisiä kursseja sekä virkistystoimintaa. Tutustu eri kampusten sivuihin. 

Ansiosidonnainen työttömyysturva

Jos valmistumisen jälkeen ei heti löydy töitä, voit turvata toimeentulosi ansiosidonnaisella työttömyysturvalla. Ansiosidonnaista työttömyysturvaa maksavat työttömyyskassat. Liittymällä työttömyyskassaan jo opiskeluaikana ja tekemällä jäsenyysaikana yhteensä 26 viikkoa töitä, olet valmistumisesi jälkeen  oikeutettu hakemaan ansiosidonnaista työttömyysturvaa. Ansiosidonnainen päiväraha on huomattavasti Kelan peruspäivärahaa suurempi; työttömyyskassan jäseneksi liittyminen on vakuutus tulevaisuudellesi. 

Lue lisää työttömyysturvasta

Matkustajavakuutus

Kaikilla Loimun opiskelijajäsenillä on jäsenyyteen automaattisesti kuuluva matkustajavakuutus, jonka tarjoaa vakuutusyhtiö Turva. Matkustajavakuutus on näppärä reissatessa, excursioilla tai vaikkapa reilatessa ympäri Eurooppaa. Vastaavaa vakuutusta et saa vakuutusyhtiöistä  Loimun opiskelijajäsenyyttä halvemmalla.

Lue lisää matkustajavakuutuksesta

Matkustajavakuutuksen lisäksi Loimun jäsenyyteen kuuluu järjestövakuutus, joka turvaa Loimun jäseniä heidän ollessaan järjestötehtävissä ja ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

CV:n ja työhakemuksen palautepalvelu

Kun haet töitä ja mietit, onko hakemuksesi riittävän hyvä, voit lähettää CV:si ja muut työnhakuasiakirjat urapalveluihimme katsottavaksi. Saat meiltä vinkkejä ja palautetta hakemuksesi parantamiseksi, ja sitä kautta todennäköisesti entistä helpommin haluamasi työpaikan!

Lue lisää urapalveluista

Työelämäneuvonta

Loimun jäsenenä saat neuvoja työelämän ongelmiin  lakimiehiltämme. Jos kesätyöstä saamatta jääneet lomarahat mietittyttävät tai työsopimuksessa ihmetyttää jokin kirjaus, ole rohkeasti yhteydessä Loimun neuvottelupäälliköihin. Jokaiselle työnantajasektorille on nimetty oma yhteyshenkilönsä, johon voit olla suoraan yhteydessä tai voit soittaa Loimun Lakiluuriin

Lue lisää edunvalvonnasta

Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään myös yksityiselämän lakineuvontaamme, jos tarvitset apua lakiasioissa, olipa kyse sitten pieleen menneestä asuntokaupasta tai vahingonkorvausvaatimuksesta. 

Ja paljon muuta..

Lue lisää jäseneduista

 

 

 

Sivua päivitetty 22.1.2020

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu