Opiskelijat

Opiskelijoiden liittymiskampanjat

Fuksikampanja

Fuksina saat jäsenyyden ilmaiseksi! 

Jos olet kuluvana lukuvuotena aloittanut ensimmäisen kandidaatin tutkintosi opiskelun, saat Loimun opiskelijajäsenyyden maksutta opintojesi alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Jos haluat liittyä myös työttömyyskassaan, siitä peritään erillinen maksu. 

Liittyä voit Loimun liittymislomakkeella vaikka nyt heti tai oman kampuksesi opiskelijatapahtumissa Loimun ständeillä. Ständejä järjestetään säännöllisesti kampuksilla.  Muistathan kirjoittaa aloittamisvuotesi liittymislomakkeelle, niin saat fuksialennuksen voimaan!

Miksi liittyminen kannattaa? Lue lisää opiskelijan tärkeimmistä jäseneduista.

Tuutorikampanja

Kyllä niitä tuutoreita hemmotellaan!

Hommaa meille jäseniä ja osallistu tuutoreiden jäsenhankintakilpailuun. Eniten fukseja jäseniksi hankkineet kahdeksan tuutoria saavat 50 euron arvoisen Superlahjakortin. Liittyneiden fuksien määrä arvioidaan suhteessa koulutusohjelmassa paikkakunnalla aloittaneisiin. 

Tuutorikampanjan säännöt

  • Kilpailuun osallistuvan tuutorin täytyy olla Loimun jäsen.
  • Jotta tuutori voisi saada palkinnon, fuksin on kirjoitettava tuutorin nimi Loimun liittymislomakkeen Lisätiedot-kenttään.
  • Kilpailuaika on vuosittain 1.8.-31.10.

 Maan parhaille tuutoreille ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnostaan. Muistattehan, että fuksille liittyminen on ilmaista koko ensimmäisen opiskeluvuotensa ajan. Fuksia voi ohjaamaan liittymään Loimun liittymislomakkeella verkossa tai paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständeillä. 

Vappukampanja

Aina se vappu vaan saapuu, ja niin saapuu Loimun vappukampanjakin.

Kannattaa siis vinkata opiskelijakavereille, että päivämäärällä 30.4. liittyneet opiskelijat saavat loppuvuoden opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi! Mikäli kaveri haluaa liittyä myös työttömyyskassaan, siitä peritään erillinen maksu. 

Etu on voimassa sekä verkossa että Loimun opiskelijoiden vapputapahtumissa ja -ständeillä ympäri Suomea.  Kannattaa myös käydä Loimun opiskelijayhdistysten paikallisissa tapahtumissa nauttimassa vappumeiningeistä! Loimun puolesta hyvää ja rentouttavaa vappua kaikille!

 

 

 

 

 

Sivua päivitetty 22.1.2020

 


 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu