Opiskelijat

Liittymiskampanjat

Fuksikampanja

Ensimmäisen kandidaatin tutkintonsa ensimmäisenä opintovuotena liittyvät uudet opiskelijajäsenet saavat liiton työttömyyskassattoman opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi toisen opiskeluvuotensa jouluun eli opintojen alkua seuraavan vuoden loppuun saakka. Liittyä voi paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständeillä, joita järjestetään tasaisin väliajoin kampuksilla tai sähköisesti osoitteesta www.loimu.fi/liity-opiskelijajaseneksi. Muistathan kirjoittaa aloittamisvuotesi lomakkeelle!

Loimun auttaa sinua niin CV:si kuin LinkedIn-profiilisi kohdentamisessa tulevaan työpaikkaasi. Loimulta saat vinkkejä niin hyvistä työpaikoista kuin uratietämystä ja palkkaosaamista unohtamatta edunvalvontaa ja lakimiespalveluita, kuten työsopimuksesi kommentointia. Lisätietoa saat mm. täältä Loimun sivuilta Urapalvelut ja Työsuhde -osioista, paikallisista Loimun tapahtumista sekä keltä tahansa Loimun aktiivilta tai työntekijältä!

Tuutorikampanja

Kyllä niitä tuutoreita hemmotellaan! Loimu jakaa 50 euron Superlahjakortin valtakunnallisesti kahdeksalle (8) eniten fukseja, eli kuluvan vuoden syksyllä aloittaneita opiskelijoita, liittymään saaneelle tuutorille. Liittyneiden fuksien määrä arvioidaan suhteessa koulutusohjelmassa paikkakunnalla aloittaneisiin. Kilpailuaika on vuosittain 1.8.-31.10.
Kilpailuun osallistuvan tuutorin täytyy olla Loimun jäsen. Jotta tuutori voisi saada palkinnon, fuksin on kirjoitettava tuutorin nimi Loimun liittymislomakkeen Lisätiedot-kenttään. Maan parhaille tuutoreille ilmoitetaan henkilökohtaisesti palkinnostaan. Muistattehan, että fuksille liittyminen on ilmaista koko ensimmäisen opiskeluvuotensa ajan [kts. fuksikampanja yllä]. Liittyä voi paperilomakkeella esimerkiksi Loimun opiskelijaständeillä, joita järjestetään tasaisin väliajoin kampuksilla tai sähköisesti täältä.

Vappukampanja

Aina se vappu vaan saapuu, ja niin saapuu Loimun vappukampanjakin.

Kannattaa siis vinkata opiskelijakavereille, että päivämäärällä 30.4. liittyneet opiskelijat saavat työttömyyskassattoman opiskelijajäsenyytensä ilmaiseksi loppuvuodeksi.

Etu on voimassa sekä Loimun opiskelijoiden vapputapahtumissa ja -ständeillä ympäri Suomea että verkossa liityttäessä. Kannattaa myös käydä Loimun opiskelijayhdistysten paikallisissa tapahtumissa nauttimassa vappumeiningeistä! Loimun puolesta hyvää ja rentouttavaa tulevaa vappua kaikille!

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu