Opiskelijat

Loimun opiskelijatoiminta

Loimun opiskelijatoiminnan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden työelämätietoutta ja verkostoja, auttaa opiskelijoita hahmottamaan erilaisia uravaihtoehtoja ja suunnittelemaan työuraansa jo opiskeluaikana.

Loimun opiskelijatoiminnassa opit yhtä jos toista työelämästästä, koulutuspolitiikasta, työelämän tarpeista, projektihallinnasta, vaikuttamisesta ja esiintymisestä, tapahtumien järjestämisestä ja eri aloista uusine ja vanhoine tuttavuuksineen! 

Loimun opiskelijatoiminnan kautta aktiiveillemme on syntynyt hyviä verkostoja tulevaisuuden varalle ja ideoita potentiaalisista työnantajista. Parhaimmillaan aktiivimme ovat jopa työllistyneet Loimun opiskelijatoiminnan kautta saamiensa verkostojen ansiosta!

Miten pääsen mukaan?

Mukaan Loimun opiskelijatoimintaan voit hypätä esimerkiksi ryhtymällä ainejärjestösi Loimu-vastaavaksi ja tulemaan mukaan oman kampuksesi Loimun opiskelijayhdistysten toimintaan.

Lue lisää: Opiskelijatoiminta kampuksellasi

Jos se ei vielä ole tarpeeksi ja haluat lisää, opiskelijoilla on Loimussa edustus myös hallituksessa ja osassa Loimun toimikuntia. Loimun valtuustovaalit käydään joka 4. vuosi ja valtuustossa meillä on kokonainen opiskelijoiden valtuustoryhmä, jossa pääset vaikuttamaan Loimun toimintaan ja verkostoitumaan myös muiden valtuutettujen kanssa. 

Lue lisää: Hallinnon opiskelijaedustajat

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

 

 

 

Sivua päivitetty 22.1.2020

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu