Opiskelijat

Hallinnon opiskelijaedustajat

Loimun toimielimistä hallinnon opiskelijaedustus löytyy niin vaaleilla valittavasta valtuustosta kuin liiton hallituksesta, koulutuspoliittisesta toimikunnasta, lehden toimitusneuvostosta sekä järjestötoimikunnasta. Lisäksi opiskelijoilla on oma opiskelijatoimikunta.

Nykyiset toimielimet ja niiden jäsenet näet täältä.

Mitä eri toimielimet tekevät?

Valtuusto

Päättää kahdesti vuodessa valtuuston kokouksissa liiton toiminnan suunnasta ja budjetista. Päättää sekä hallituksen, toimiston että kaikkien toimielinten toiminnan raamit. Liiton korkein päättävä elin. Valitaan kerran neljässä vuodessa vaaleilla.

Lue lisää valtuustosta

Hallitus

Vastaa liiton toiminnan suunnasta käytännön tasolla. Ohjaa liiton toimintaa. Kokoontuu noin kymmenen kertaa vuodessa.

Lue lisää hallituksesta

Opiskelijatoimikunta

Opiskelijoiden yhteistyöelin numero yksi! Jokaisella paikkakunnalla on oma edustajansa toimikunnassa. Toimikunta tapaa kolme kertaa vuodessa edustaen opiskelijoita liitossa ja sen toiminnassa.

Koulutuspoliittinen toimikunta

Seuraa aktiivisesti alojemme koulutuspolitiikkaa työelämäpainotuksella. Vastaa Loimun koulutuspoliittisten lausuntojen ja kannanottojen suunnittelusta ja tekemisestä. Ohjaa Loimun koulutuspoliittisen vaikuttamisen suuntaa.

Lehden toimitusneuvosto

Avustaa viestintäpäälliköitä Loimun lehden juttujen ideoinnissa. Erinomainen paikka etenkin jos viestintä ja tiedotus kiinnostavat.

Järjestötoimikunta

Suunnittelee ja kehittää Loimun järjestötoimintaa, kutem jäsenyhdistysten toiminnan kehittämiseen, tukemiseen ja koordinointi, jäsenedut ja jäsenhankinta.  

Tutustu Loimun muihin toimikuntiin

 


 
 


 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu