Opiskelijat

Hei Loimun jäsen, suosittele Loimun opiskelijajäsenyyttä!

Suosittelemalla Loimun jäsenyyttä osallistut arvontaan, jossa voit voittaa iPadin tai GoGift lahjakortin!

Kun opiskelijakaverisi liittyy suosituksestasi Loimuun ajalla 27.4.-10.5.2020, pyydä häntä kirjoittamaan liittymislomakkeen lisätietokenttään nimesi. Tällöin sekä sinä että kaverisi osallistutte Applen iPadin* (2019) ja neljän GoGiftin 20 euron superlahjakortin arvontaan.

* Apple iPad 32 Gt Wi-Fi -tabletti, hopea, MW752 (ovh. 399,00 €)Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry.

Loimun jäsenet voivat osallistua arvontaan pyytämällä liittyvää opiskelijajäsentä lisäämään itsensä suosittelijaksi liittymislomakkeen lisätietokenttään. Kilpailuaika on 27.4.-10.5.2020.

Kaikkien liittyneiden opiskelijajäsenten sekä heidän suosittelijoina toimineiden kesken arvotaan Applen iPad 32 Gt Wi-Fi -tabletti, hopea, MW752 (ovh. 399,00 €) sekä neljä GoGiftin 20 euron superlahjakorttia.

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti kesäkuun alussa. Applen iPad toimitetaan postitse jäsenelle. GoGiftin lahjakortit toimitetaan sähköpostilla jäsenen sähköpostiosoitteeseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Loimu maksaa arpajaisveron.

Arvonnan suorittaminen ja voitosta ilmoittaminen

Arvonta suoritetaan viimeistään 24.5.2020. Voitosta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa edellä mainitusta arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja.

Arvontaan saavat osallistua luonnolliset henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheensä eivät kuitenkaan voi osallistua arvontaan.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojasäännösten, muun lainsäädännön ja Loimun tietosuojaselosteen mukaan.

Tietosuojaseloste

Muut arvonnan säännöt

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkintoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista pois lukien arpajaisvero, jonka maksaa järjestäjä.
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kampanjasivulla.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu