Medlemsförmåner

Danske Banks tilläggsförmåner för nyutexaminerade medlemmar i Loimu

Som medlem i Loimu får du de tilläggsförmåner värda rentav över 700*euro om året som vi beviljar nyutexaminerade.

Dra nytta av förmånerna!

Ta kontakt – vi berättar mer om förmånerna:
0200 25880, mån–fre kl. 8–20

Våra tilläggsförmåner för nyutexaminerade

 • De mest omfattande tjänsterna för skötseln av dina dagliga bankärenden utan avgift
 • Inträde till över tusen flygplatslounger och en täckande reseförsäkring
 • Verktyg för sparande och placering
 • Lån utan öppningsavgift – du sparar 300 euro

De mest omfattande tjänsterna utan separat månadsavgift – du sparar över 260 euro om året
Du kommer genast upp på den högsta förmånsnivån i Danske Förmånsprogram. Du får förmånerna och rabatterna utan månadsavgift för minst fem år. Du får tillgång till ett MasterCard Platinum-kreditkort samt de mest omfattande tjänsterna för skötseln av dina bankärenden och placeringar. Också din partner kommer direkt upp på den högsta förmånsnivån när ni ansluter er till Danske Förmånsprogram som ett hushåll.

Danske Platinum Plus-paketet för dagliga banktjänster
I det mest omfattande paketet för dagliga banktjänster ingår bl.a. Mastercard Platinum Debit/Credit-kombinationskort, som innehåller en täckande reseförsäkring och inköpsskydd. Du får 0,5 % i förmån för betalningssätt på alla inköp som du gör med kreditkortet.

I paketet ingår också en Real time-tjänst med verktyg för sparande och placering.

 • Kurser i realtid i webb-, mobil- och tabletbanken från Helsingfors-, Stockholms- och Köpenhamnsbörsen
 • Marknadsinformation om 49 olika marknader
 • Handel på 25 olika marknader
 • Smart Order Routing: tillträde till alternativa marknadsplatser
 • Kurslarmtjänst per sms/e-post
 • Mångsidiga analysverktyg för din portfölj
 • Kauppalehtis och Dow Jones Newswires nyhetstjänst i realtid
 • Online överlåtelsevinst-/överlåtelseförlustkalkyl

Rejäla förmåner när du reser – du sparar över 130 euro
Priority Pass™-kortet öppnar dörrarna till över 1 000 flygplatslounger världen över. Kortet inkluderar två loungebesök om året utan inträdesavgift. Du får kortet kostnadsfritt när du överför dina dagliga bankärenden till Danske Bank. Som Platinum-kortkund får du också valutaväxling och kontantuttag i euro utomlands utan expeditionsavgift samt en täckande reseförsäkring och kontantuttagsskydd vid uttag av pengar i automat.

Kreditkort och Förmånslån tillsammans – lån för alla situationer i livet
Behöver du ett lån för nya bostadsarrangemang, för anskaffning av ny bil eller kanske för en resa?

 • Förmånslån upp till 15 000 euro utan öppningsavgift beroende på din betalningsförmåga – du sparar 300 euro. Du får lånet med särskilt konkurrenskraftig ränta.**
 • På ditt Mastercard Platinum-kreditkort upp till 10 000 euro kreditlimit beroende på din betalningsförmåga.

Bostadslån förmånligare än utan medlemskap
Ansök om ett nytt lån eller konkurrensutsätt enkelt ditt nuvarande lån – vi tar hand om bytet av bank åt dig. Utöver förmånerna på bostadslån för förbundets medlemmar dessutom +4 % tilläggsränta på BSP-besparingarna vid köp av första bostad. När du omfattas av Danske Förmånsprogram får du som vår kund rejäla rabatter på försäkringar för hem och familj från Fennia.

Sakkunnigtjänster för dig som är företagare eller planerar att grunda företag
Om du vill, ringer våra experter inom företagsamhet upp dig och hjälper dig med dina frågor i anslutning till företagandet, t.ex. i ärenden som gäller finansiering av affärsverksamheten eller optimering av den dagliga ekonomin.

* Danske Banks förmåns- och servicepaket erbjuds för fem år för de medlemmar i förbundet som slutfört sina studier under de två föregående åren innan förmånerna tas i bruk. Mastercard Platinum- och Priority Pass™-korten förutsätter ett positivt kreditbeslut. Värdet beror på de förmåner som utnyttjas.
** Effektiv ränta på Förmånslånet. Räntan på lånet är bunden till 12 månaders Euribor med ett tillägg på 2,90 procentenheter. Produkten är Danske Banks engångslån. Den effektiva räntan på lånet är 3,88 % räknat på en kredit på 5 000 euro (15.12.2017). Det uppskattade totala kreditbeloppet som ska betalas jämte räntor och kostnader är 5 506,93 euro beräknat på en kredit på 5 000 euro (15.12.2017), inkl. faktureringsarvode 2,50/månad för kredittiden på fem år, sammanlagt 150 euro. Det uppskattade totala beloppet och den effektiva räntan på lånet har beräknats enligt antagandet att kredittiden är fem år och att krediten utnyttjas i sin helhet på en gång, kreditens ränta samt serviceavgifter är oförändrade under hela kredittiden och att krediten betalas tillbaka i 60 lika stora månatliga poster. I kalkylen har kostnaderna i anslutning till uppläggning, uttag samt återkrav av krediten i enlighet med avtalet beaktats. Detta är inte en låneoffert. Beviljandet av lån förutsätter alltid ett godkänt kreditbeslut. För kreditbeslutet kontrollerar Danske Bank kundens personkreditupplysningar hos Suomen Asiakastieto Oy.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Tel. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Loimus dataskyddsbeskrivning

© 2020 Loimu