Medlemsförmåner

Loimus medlemskort

Loimus medlemskort

Du hittar Loimus medlemskort i appen member+. I den nya medlemsappen kombineras Loimus mobila medlemskort och nyhetsflöde med förmånerna och semesterbostäderna i Akavaförbundens medlemsförmånstjänst, member+.
Appen ersätter Loimus gamla medlemskort i elektroniskt format och plast. Du loggar in med samma användaruppgifter som på Loimus medlemsintranet. Appen laddas ned via webbläsaren, så du hittar den inte i appbutiken. Än så länge finns tjänsten tyvärr endast tillgänglig på finska.

Ladda ned det mobila medlemskortet på startskärmen i telefonen!

 Börja använda appen med Android

 1. Öppna appen i den webbläsare du har i telefonen på adressen https://app.memberplus.fi. (OBS.! Fungerar endast korrekt på mobila enheter.) Appen fungerar bäst med webbläsaren Chrome.
 2. Klicka på menyikonen uppe i högra hörnet i webbläsaren (eller gå till sidans nederkant och lägg till member+ på startskärmen).
 3. Välj ”Lägg till på startskärmen” på listan.
 4. Stäng webbläsaren och öppna appen genom att klicka på ikonen member+ som kommit upp på startskärmen.
 5. Klicka på mobilt medlemskort, välj ditt förbund och logga in med användarnamnet och lösenordet till Loimus medlemsintranet. Instruktion för användning av användarnamnet till medlemsintranet
 6. Om du behöver fler instruktioner, gå till adressen https://memberplus.fi/mobiili-faq/. Hittar du inte svaret där, kontakta supporten för member+ på info (at) memberplus.fi.

Du kan också titta på en anvisning med skärmdumpar om hur du laddar ned appen.

 Börja använda appen med iPhone

 1.  Öppna appen i den webbläsare du har i telefonen på adressen https://app.memberplus.fi. (OBS.! Fungerar endast korrekt på mobila enheter.)
 2. Klicka på delningsknappen längst ned på skärmen.
 3. Klicka på ”Lägg till på hemskärmen” i den meny som nu öppnas.
 4. Stäng webbläsaren och leta fram ikonen member+ på hemskärmen i telefonen.
 5. Klicka på ikonen för att öppna appen. Logga in med användarnamnet och lösenordet till Loimus medlemsintranet genom att klicka på texten mobilt medlemskort. Instruktion för användning av användarnamnet till medlemsintranet 
 6. Om du behöver fler instruktioner, gå till adressen https://memberplus.fi/mobiili-faq/. Hittar du inte svaret där, kontakta supporten för member+ på info (at) memberplus.fi.

I appen member+ hittar du bl.a.

 • Ditt medlemskort
 • Reseförsäkringsbevis
 • Många olika medlemsförmåner
 • Bokningssystemet för stugor och semesterbostäder
 • Aktuellt om Loimu
 • Information om Loimus tjänster

Om du behöver ett medlemsintyg eller ett reseförsäkringsbevis på papper kan du själv skriva ut dem på Loimus medlemsintranet (kräver inloggning). Intyget om medlemskap kan fås på finska, svenska och engelska.

Kom ihåg att du även kan använda appen TaskuTurva som reseförsäkringsbevis. Läs om TaskuTurva på Turvas webbplats. Läs mer om Loimus försäkringsförmåner på vår webbplats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Tel. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Loimus dataskyddsbeskrivning

© 2020 Loimu