Ammatillinen Identiteetti –workshop

16.11. klo 9:00 – 11:30 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Ihminen muuttuu läpi elämänsä ja oman identiteetin pohdinta on ajankohtaista pitkin matkaa.

Elämä murroskohdat, kriisit sekä ammatin tai työpaikan vaihdokset ovat kohtia, jossa omaa identiteettiä joutuu määrittelemään uudelleen.  Ne ovat myös kohtia, jossa olo voi olla epävarma ja ristiriitainen. Kuka olen, mistä tulen ja mihin kuulun -kysymykset ovat osa tätä pohdintaa. 

Tässä valmennuksessa pureudumme ammatillisen identiteetin kirkastamiseen. Saat keinoja oman polkusi tarkasteluun, itsetuntemukseen ja ammatillisten haaveiden tunnistamiseen. Työskentely antaa välineitä myös työnhakuun, missä sinulta edellytetään kykyä kertoa itsestäsi, toiveistasi ja osaamisestasi. Myönteinen ammatillinen identiteetti tuo sinulle myös voimavaroja työnhakuun ja työhön. 

Työpajatyyppisessä koulutuksessa työskennellään kirjoittamalla, keskustelemalla ja kuvia hyödyntämällä. Koulutukseen sisältyy pieni ennakkotehtävä.

Valmentajana toimii Petra Bedda, Loimu ry, uravalmentaja ja työnohjaaja

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 9.11.2021: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/ammatillinen-identiteetto/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös