Ammatillinen verkostoituminen ja somen piilotyömarkkinat

18.5. klo 13:00 – 16:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Sosiaalinen media ja etenkin LinkedIn ovat ottaneet merkittävän roolin rekrytoinnissa ja työnhaussa, ja tuoneet esille aivan uudenlaisiakin tapoja työllistyä osa- tai kokoaikaisesti.

Tässä koulutuksessa käydään läpi olennaisia tapoja rakentaa ammatillisia verkostoja, tehdä osaamista näkyväksi, ja toisaalta ymmärtää rekrytoijien tapoja käyttää sosiaalista mediaa. Ammatillinen verkostoituminen kannattaa aloittaa mahdollisimman varhain ja kasvattaa verkostoa systemaattisesti. Koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä aloittaa. Kuka tahansa nykyinen opiskelukaverisi, kollegasi tai yhteistyökumppanisi voi olla tulevaisuudessa työnantajasi, ratkaiseva suosittelijasi tai asiakkaasi.

Piilotyömarkkinoilla osaajia kontaktoidaan suoraan, työpaikkoja välittyy verkostojen kautta, ja sosiaalisen median palveluista löytyy paljon sellaista tietoa, joka auttaa meitä ymmärtämään miten edistää omaa työllistymistämme. Piilotyömarkkina on suuri ja monitahoinen työllistymisen väline, jonka saloja tässä koulutuksessa avataan konkreettisesti ja käytännönläheisesti.

Urailtapäivän kouluttajana Suomen johtava some-asiantuntija Tom Laine, HC Services.

Verkkovalmennuksen järjestää ESR-rahoitteinen Momentum-hanke. Keräämme osallistujiltamme säädösten mukaiset osallistujalomakkeet (ensisijaisesti turvasähköpostimme kautta). Lisätietoa henkilötietojen keräämisestä löydät osoitteesta https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html.

Huomaathan, että Momentumin verkkovalmennukset on tarkoitettu hankkeen kohderyhmärajauksen vuoksi vain pohjoissuomalaisille asiakkaille (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi). Tunnin mittaisissa webinaareissamme aluerajoituksia ei ole.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös