Arvot uratarinan perustana

12.10. klo 14:00 – 15:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Arvot uratarinan perustana

Ennakoitavat urapolut alkavat olla historiaa. Yksilöllisiä urapolkujamme kulkiessamme rakennamme omaa, yksilöllistä uratarinaamme. Se on merkityksellinen kertomus siitä, miksi olemme tehneet ja aiomme tehdä tiettyjä asioita. Se, mitä osaamme ja haluamme tehdä, ja mitä haluamme saada tekemisellämme aikaan, muuttuu ajan myötä. Tarinamme elää ja muovautuu, koska kokemuksemme ja mielenkiinnon kohteemmekin elävät ja muuttuvat. Henkilökohtaiset arvomme ovat se stabiili pohja, jonka päälle voi rakentaa oman tarinan hektisessä ja turbulentissakin ajassa, ja yhä kompleksisemmissa toimintaympäristöissä.

Useimmille meistä on helppoa tunnistaa urapäätöksiämme ohjaavia valintoja, kun mietimme, millä alalla tai missä organisaatiossa emme ainakaan voisi olla töissä. Näitä päätöksiä ohjaavat arvomme. Arvot ovat identiteettimme perustaa, ja usein niin vahvoja, että emme edes perustele niitä päätöksentekotilanteissa.

Arvot kertovat, mikä työssä on meille merkityksellistä. Koenko tekeväni oikeita asioita, vaikuttavani, muuttavani maailmaa siten, miten itse uskon olevan tärkeää? Kun tiedämme, mikä on meille pohjimmiltaan tärkeää, pystymme tekemään tietoisia valintoja ja urapäätöksiä. Aina arvomaailmamme ei kuitenkaan ole edes itsellemme täysin kirkas. Miten voisimme paremmin tiedostaa omat arvomme ja tehdä niiden pohjalta tietoisia urapäätöksiä?

Webinaarin asiantuntijana uravalmentaja Heini Hult-MiekkavaaraYhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Ilmoittautuminen webinaariin avautuu torstaina 16.9. klo 10.00!

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös