Asiantuntemus ja osaaminen esille

11.10. klo 9:00 – 16:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Jotta voisit markkinoida osaamistasi erilaisissa työnhaun tilanteissa, sinun on tunnettava ammatilliset vahvuutesi perinpohjaisesti.

Vuosien varrella kertyneitä osaamisia saattaa löytyä yllättävistäkin paikoista. Tässä valmennuspäivässä pohdimme substanssiosaamista, ammatillisia aikaansaannoksia, työelämätaitoja ja tehtävästä toiseen siirrettäviä osaamisia. Miten ne näkyvät työssäsi, jos sinut valitaan uuteen tehtävään?

Yksi oiva tulokulma oman osaamisen markkinointiin on yrittäjälähtöinen ajattelu: mitä tarjoat, millä perusteella, miten, ja millä hinnalla? Osaamisen sanoittaminen on myös sen tuotteistamista, markkinointia ja myyntiä. Mitä lisäarvoa tarjoat työnantajalle nyt, millaista potentiaalia sinussa on tulevaisuutta ajatellen? Kuinka kiteytät ammatillisen osaamisesi tiiviiksi mutta monipuoliseksi hissipuheeksi? Osaatko kirkastaa vahvuutesi avainsanoiksi perustelujen ja konkreettisten esimerkkien kautta?

Tämä osaamisen ja itsetuntemuksen teemapäivä luo vankkaa pohjaa myös Momentum Uravalmennuksen tuleviin koulutuspäiviin – tarvitset vakuuttavaa osaamissanoitustasi niin työnhaun asiakirjoissa, LinkedIn-profiilissasi kuin tulevissa haastatteluissakin. Päivän aikana pohdimme myös motivaation valjastamista työnhakukäyttöön.

Valmennuspäivän kouluttajana Arffman Finlandin palvelupäällikkö ja uravalmentaja Kirsi Pajamäki.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös