Asiantuntijaviestintä ja henkilöbrändäys

23.9. klo 9:00 – 15:00 Oulu
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mikäli haluat kehittää osaajabrändiäsi vakuuttavammaksi, pelkkä läsnäolo eri kanavissa ei riitä.

Brändisi muodostuu kokonaisuudesta, jolle voit valaa tukevia rakenteita osuvalla asiantuntijaviestinnällä. Mutta miten löydät oman äänesi? Miten valitset sinulle ja tilanteellesi sopivimmat kanavat? Millainen on hyvä osaaja- ja asiantuntijaprofiili eri kanavissa? Miten ja millaisilla sisällöillä tuot oman osaamisesi vaikuttavasti esille esimerkiksi potentiaalisille rekrytoijille?

Tässä valmennuspäivässä opimme, mitä oman osaamisen brändääminen tarkoittaa käytännössä ja miten sinä hyödyt osaamisesi esille tuomisesta. Pohdimme ohjatusti, mistä oma osaamisemme koostuu. Millainen viesti on mahdollisimman toimiva? Miten voimistat viestintäsi vaikuttavuutta? Miten toimit systemaattisesti somessa, jotta asiantuntijuutesi vahvistuu ja verkostosi kasvaa ja kehittyy? Miten mittaat tuloksia?

Teemapäivän asiantuntijana viestintävalmentaja Hanna TakalaZento.

Paikka: Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Momentumin tietosuojaseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentum-hankkeen tavoitteena on monipuolisten uravalmennustenpienryhmätoiminnan, työelämälähtöisten teemapäivien, tavoitteellisten työpajojen, webinaaritarjonnan ja muiden verkkopalveluiden kautta edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Valtaosa toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Momentumin palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai opiskelemassa oleviakin. Tavoitteenamme on, että pystyisimme auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytymisessä. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös