Digitaidot nyt ja tulevaisuudessa

19.5. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Digitaidot ovat kansalaistaito, joka mahdollistaa joustavamman arjen meille jokaiselle.

Digitaitojen avulla hoidetaan arjen asiat ja pysytään kiinni yhteiskunnassa. Digitalisaatio vaatii meiltä kaikilta, yrittäjiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä, uutta osaamista. Digitaitojen ylläpitäminen on tärkeää ja kuitenkin monia suomalaisia huolestuttaa digitalisaation tempossa mukana pysyminen.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • Olet kiinnostunut digitalisaatiosta

  • Haluat tietää mitä ovat digitaidot

  • Haluat kehittää omia digitaitojasi

Kouluttaja: Minna Piirainen

Minna Piirainen toimii Digi- ja väestötietovirastossa digituen projektipäällikkönä. Minnan vastuulle kuuluu kansalaisiin kohdentuvan digituen sekä Yritysten ja yhteisöjen digitukiprojektin ohjaaminen ja kehittäminen. Minna on erityisen kiinnostunut digitalisaation läpileikkaavasta vaikutuksesta yhteiskuntaan sekä digivanhemmuudesta. Mitä innostuneempi Minna on, sitä enemmän tamperelaisuus puskee läpi puheesta. Digi- ja väestötietovirasto edistää julkisen hallinnon ja koko suomalaisen yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia, turvaa tietojen saatavuutta sekä tarjoaa palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin. Digituen avulla kehitetään digitaitoja, tuetaan digitaalisten palveluja ja laitteiden käyttöä sekä asioinnin siirtymistä digitaaliseen palvelukanavaan. DVV toimii digituen valtakunnallisen kehittäjänä ja tukiorganisaationa.
#digituki #digitaidot #digikaikille

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös