Esihenkilöiden vahvuusvalmennus

25.5. klo 15:00 – 17:00 Helsinki / etä

Kuvaus

Oletko sinä kiinnostunut kehittämään omaa johtajuuttasi sekä ymmärtämään itsellesi luontaisimman johtamistavan ja sen vahvuudet sekä heikkoudet? Johda paremmin vahvuuksiesi avulla!

Mazhr tarjoaa työpsykologisia testejä esihenkilötyön tueksi. Mazhr:n valmennuksessa opit tunnistamaan omat vahvuutesi esihenkilönä sekä miten välttää mahdolliset heikkouksistasi johtuvat sudenkuopat. Esihenkilönä vastaasi tulee monia haastavia tilanteita ja saat valmennuksesta näihin tilanteisiin työkaluja. Opit myös johtamaan tiimiä parempiin tuloksiin ymmärtämällä tiimiläisten luontaiset vahvuudet ja kehityskohteet.

Käsiteltäviä aiheita:

  • Oman johtajuuden vahvuudet Mazhr:n työpsykologisten testien pohjalta
  • Oman johtajuuden haasteet ja mahdolliset sokeat pisteet
  • Tiimin johtaminen parempiin tuloksiin yksilöllisten vahvuuksien perusteella

Sisältö:

  • Mukaan ilmoittautuneet saavat ennakkoon täytettävän testin vastattavaksi.
  • Jokainen henkilö saa palautteen johtamisen vahvuuksista sekä “räätälöidyt” vinkit miten hyödyntää omia vahvuuksia arjessa.
  • Yhteinen valmennustilaisuus kestää 2 tuntia – tilaisuutta ei tallenneta

Valmentaja: Antero Ojanaho, Uravalmentaja, CSO, Mazhr Oy

Anterolla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista henkilöstön kehittämisen tehtävistä yksilö-, tiimi- ja organisaationäkökulmista. Hänen erityisaluettaan ovat erityisesti luontaisiin toimintatapoihin ja motivaatiotekijöihin perustuva urasuunnittelu ja -kehitys, itsensä johtaminen sekä tehokas vuorovaikutus. https://www.linkedin.com/in/antero-ojanaho/

Mazhr on digitaalinen palvelu, joka yhdistää osaajan vahvuudet ja potentiaalin organisaation osaamistarpeisiin ja kulttuuriin luoden merkityksellisiä urapolkuja ja lisäten monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta. Lue lisää Mazhr:sta.

Hinta: 25 € omavastuu testiin liittyen

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun esihenkilöjäsenet, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään johtajuuttaan omien vahvuuksien perusteella.

Sinua saattaa kiinnostaa myös