Etätyön parhaat käytännöt

2.6. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Etätyö, joustava työ, liikkuva työ, paikkariippumaton työ – toimintamallilla on monta nimeä ja se on tehnyt vahvaa esiinmarssia muuttuvassa työelämässä jo pitkään.

Mikään ei kuitenkaan ole aktivoinut sen yleistymistä yhtä voimakkaasti kuin globaali pandemia Covid19. Keväällä (YLE Uutiset 5.4.2020) uutisoitiin, että yli miljooa suomalaista siirtyi etätöihin koronavirustilanteen vuoksi. Noin puolet vastaajista kertoi myös sekä haluavansa, että pystyvänsä jatkamaan etätyöskentelyä kokonaan tai osittain myös jatkossa. Osalle yrityksistä ja työntekijöistä paikkariippumaton työ on ollut mahdollista ja käytössä jo pitkään, mutta tässä mittakaavassa sen hyödyntäminen on asettanut niin työntekijät kuin yrityksetkin uuteen tilanteeseen. Useat lähteet uskovat etätyön tulleen jäädäkseen ja tulevaisuudessa paikkariippumaton työ saatetaankin nähdä, erityisesti tietotyöntekijöillä, enemmänkin itsestään selvyytenä kuin “työsuhde-etuna”. Tässä webinaarissa keskustelemme siitä mistä elementeistä koostuu sujuva etätyöarki ja millaisia keinoja yritykset ovat ottaneet käyttöön etätyön tukemisessa. Lisäksi pohditaan mitä mahdolliset sudenkuopat ovat ja miten niitä voidaan välttää.

Tämä webinaari on sinulle jos:

  • Toimit esimiehenä / johtajana etätyötä tekeville tiimille

  • Toimit tiimissä, jossa tehdään osittain etätyötä ja pohdit miten tehdä tiimityöstä sujuvampaa

  • Teet (osittain) etätöitä ja kaipaat käytännön vinkkejä oman sujuvamman etätyöarjen tueksi

  • Toimit työntekijäkokemuksen parissa ja mietit miten parantaa sitä etätyöaikana

Kouluttaja: Fanny Karlsson

Fanny Karlsson on vuorovaikutuksen ja kohtaamisten ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus viestinnän, HR:n ja markkinoinnin saralta. Tällä hetkellä Fanny toimii Euroopan parhaana työpaikkanakin palkitussa Vincitissä ihmisten arjen tukena, tiimien coachina, aktiivisena työyhteisöviestijänä ja yrityskulttuurin kehittäjänä. Joku voisi kutsua roolia nimellä HR Manager, mutta Fanny itse kallistuu esim. People & Culture Generalist tai Employee Experience Architect -titteleihin.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös