Generalistin uramahdollisuudet: julkisella sektorilla muutosta tekemässä

15.4. klo 16:00 – 17:30 verkossa

Kuvaus

Generalistin uramahdollisuudet kestävän kehityksen näkökulmasta

Minkälaista osaamista tarvitaan kestävän yritystoiminnan edistämiseksi, tai kestävän muutoksen tekemiseksi julkisella sektorilla? Loimu ja YKA järjestävät aiheesta kaksiosaisen koulutuksen 17.3. ja 19.4.

YKA ja Loimu järjestävät keväällä yhdessä kahden kerran koulutussarjan, jossa käsitellään osaamistarpeita kahdella eri sektorilla erityisesti kestävän kehityksen näkökulmasta. Koulutus koostuu asiantuntijapuheenvuoroista, ja antaa lisäksi työkaluja oman henkilökohtaisen uran reflektointiin ja suunnitteluun.

Torstaina 15.4. Klo 16.00 – 17.30: Julkisella sektorilla muutosta tekemässä

Mukana keskustelemassa ryhmäpäällikkö Saara Lilja-Rothsten, Ilmatieteenlaitos. Saara vetää Ilmastonmuutos ja yhteiskunta -tiimiä, ja on valmistunut maa- ja metsätaloustieteen tohtoriksi Helsingin yliopistosta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. maa- ja metsätalousministeriössä sekä ympäristöministeriössä.

Toisena keskustelijana on asiantuntija Riina Pursiainen, valtioneuvoston kanslia. 28-vuotias kestävän kehityksen asiantuntija (toistaiseksi titteliltään vielä projektisuunnittelija). Pursiainen teki 2016 graduaan Agenda2030 -neuvotteluista, päätyi ulkoministeriöön harjoitteluun tekemään ensimmäistä Agenda2030 -maaraporttia ja jäi sille tielleen. Valmistumisen (2017, Turun yliopisto, yleinen valtio-oppi) jälkeen Pursiainen on työskennellyt ulkoministeriössä, Rikosseuraamuslaitoksella ja marraskuusta 2018 valtioneuvoston kansliassa. Yhtenä tehtävänään Pursiainen auttaa organisaatioita ja yksityishenkilöitä löytämään tapansa edistää kestävää kehitystä niin henkilökohtaisessa elämässä kuin oman organisaationsa kautta.

Tilaisuutta fasillitoivat osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara YKAsta ja urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen Loimusta.


 

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Sinua saattaa kiinnostaa myös