Haastattelu ja muut työnhaun kohtaamiset

20.10. klo 9:00 – 16:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Työnhaussa tulee vastaan vuorovaikutustilanteita, joihin valmistautumalla nostat mahdollisuuksiasi onnistua merkittävästi. Näistä ilmeisin on tietenkin haastattelu, mutta kommunikointisi nousee tärkeään rooliin myös työnhakuprosessin aiemmissa vaiheissa. Osaatko kiteyttää osaamisesi napakaksi hissipuheeksi esimerkiksi messuilla, yritysvierailuilla tai ad hoc -kohtaamisissa? Ja millaisen ensivaikutelman luot itsestäsi, kun kontaktoit potentiaalista työnantajaa ensimmäisen kerran? Tässä valmennuspäivässä keskitymme erilaisiin työnhaun kohtaamisiin.

Merkittävimmän painoarvon koulutuksen sisällössä saa toki haastattelu.

Miten valmistaudut koko hakuprosessin ratkaisevaan työhaastatteluun? Miten toimit itse haastattelutilanteessa? Teemme kattavan katsauksen haastattelun eri muotoihin ja niissä vakuuttamiseen. Pohdimme yleisimpiä ja haastaviakin haastattelukysymyksiä sekä mahdollisia sudenkuoppia. Mitä itse kysyt haastattelijalta, jos sellainen tilaisuus aukeaa? Osaatko konkretisoida osaamisesi käytännön esimerkein? Mitä kehonkielesi kertoo haastattelijalle? Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?

Valmennuspäivän kouluttajana Arffman Finlandin palvelupäällikkö ja uravalmentaja Kirsi Pajamäki.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös