Hakemus ja haastattelu

30.11. klo 9:00 – 15:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Momentum Uravalmennuksen päätöspäivässä olemme prosessin ratkaisevissa vaiheissa – haastatteluun johtavan työhakemuksen kirjoittamisessa ja itse haastattelutilanteessa.

Molemmissa vaiheissa oleellisinta on sinun osaamisesi ja rekrytoivan tahon tarpeiden osuttaminen. Miten osoitat olevasi osuvin tekijä tulevaan pestiisi?

Miten perehdyt sinua kiinnostavaan yritykseen tai organisaatioon, mistä löydät olennaiset tiedot? Kuinka kohdistat hakemuksessa osaamisesi juuri heidän käyttöönsä, juuri tietylle toimialalle, tiettyihin tuotteisiin tai palveluihin? Miten osoitat hakemuksessa motivaatiosi ja kehittymispotentiaalisi? Käymme aamupäivässä läpi case-esimerkkejä monipuolisesti eri aloilta ja pohdimme hakemusten räätälöintiä tehtäväkuvaustenkin kautta.

Iltapäivän osuudessa valmistaudumme työhaastatteluun, itse haastattelutilanteeseen sekä, jälleen kerran, oman osaamisen kohdennettuun markkinoimiseen. Teemme kattavan katsauksen haastattelun eri muotoihin ja niissä vakuuttamiseen. Pohdimme yleisimpiä haastattelukysymyksiä ja niihin vastaamista. Millainen on osaamisperustainen haastattelu? Mitä itse kysyt haastattelijalta, jos sellainen tilaisuus aukeaa? Osaatko konkretisoida osaamisesi käytännön esimerkein? Mitä kehonkielesi kertoo haastattelijalle? Mitä tapahtuu haastattelun jälkeen?

Koulutuksen asiantuntijana uravalmentaja Kirsi Pajamäki, Arffman Finland.

​Ilmoittautuminen valmennuspäivään alkaa 21.10.2021:

https://www.momentumweb.fi/fi/Tulossa.html 

Valmennuspäivä on samansisältöinen, kuin syyskuussa 2021 järjestettävä verkkovalmennus.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös