Henkisen hyvinvoinnin ylläpito mentaalivalmennuksen keinoin

17.5. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Monien lajien urheilijat ja esiintyjät hyödyntävät mentaalivalmennusta.

Oikeastaan urheilu on vain tekosyy, jolla päästään tutkimaan ja laventamaan ajattelutaitoja, joista on hyötyä myös muussa elämässä. Tässä webinaarissa opimme monia ajattelu-strategioita, joita olen toteuttanut 30 vuoden aikana yli 50 eri lajin urheilijoiden ja esittävien taiteilijoiden valmennuksissa. 

Kouluttaja: MATTI HENTTINEN

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat. 

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös

 • Kokonainen sinä

  1.2. klo 18:00 – 19:00
  koko Suomi Verkkokoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot
 • Uskomukset

  15.3. klo 18:00 – 19:00
  koko Suomi Verkkokoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot