Hyvä peruskunto tuo jaksamista työhönkin

16.3. klo 18:00 – 19:00 etä
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Ihmisen perustarpeita ovat ravinto, uni ja liikunta.

Jos ruokaa ei saa, tulee nälkä, ja jos uni jää vähiin, tulee tarve mennä nukkumaan. Sen sijaan liikunnan vähenemisen seurauksena tulee harvoin sisäinen tunne, että juuri nyt tulisi lähteä liikkeelle.

Liikunnan väheneminen päätetyössä, tai yksipuolistuminen fyysisessä työssä, tuntuu ennen pitkää kipuna jossain päin kehoa, jolloin liikettä tekee mieli kivun vuoksi pikemmin välttää kuin lisätä. Kivun syy ei ole koskaan parasetamolin tai ibuprofeenin puutostila elimistössä, paras kivun syyhyn vaikuttava lääke on liike.

Liikunta lisää fyysistä hyvinvointia, vähentää kipuoireita ja auttaa jaksamaan työssä. Lisäksi liikunta tukee aivojen uudistumiskykyä, korjaa matala-asteista tulehdustilaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hoitaa monia sairauksia. Silti, jos liikkuminen olisi aina pelkästään helppoa ja kivaa, kaikkihan sitä tekisivät!

Tule webinaariin kuulemaan, miten juuri sinä omassa työnkuvassasi voit hyödyntää fyysisen hyvinvoinnin apua. Kun peruskunto on hyvä, työ ei kuormita ja arkea jaksaa paremmin.

Kouluttaja: Maija Laurikkala-Dewes

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös