Hyvinvointi työssä ja työnhakijana

12.4. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Miksi hyvinvointi on niin tärkeää?

Miten hyvinvointi liittyy työnhakuun ja työelämään? Miten voi arvioida omaa hyvinvointia ja työkykyä? Miten voi edistää omaa hyvinvointia? Oman hyvinvoinnin kartoitus pohjana sen vahvistamiselle ja sopiviin tukikeinoihin. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • ottaa oman hyvinvointisi paremmin huomioon työelämän ja työnhaun ohella,
  • vahvistaa hyvinvoinnin taitojasi ja työkykyäsi.

Kouluttaja: JENNI SILLANTAKA

Jenni Sillantaka on ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja, työvalmentaja sekä yrittäjä. Jennin intohimoja ovat mm. asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä heidän pysäyttämisensä erilaisten uramahdollisuuksien äärelle valmennuksen keinoin. Jenni haluaa asiakkaidensa löytävän ne asiat, joihin he voivat itse vaikuttaa sekä ottavan itselle sopivat askeleet eteenpäin – unohtamatta armollisuutta!

 

Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi (BBA), jonka päälle hän on rakentanut liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen sekä mielen hyvinvoinnin sisältävän osaamiskokonaisuuden. Ratkaisukeskeisen valmentajan ja työnohjaajan oppien lisäksi Jenni hyödyntää NLP:tä, LUONTAISET TAIPUMUKSET™- ajattelumallianalyysia sekä RMP-Motivaatioprofiilia. Hyvinvoinnin edistäminen on Jennin sydämen asia.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös