Hyvinvoiva startti työelämään

6.10. klo 16:00 – 17:30 koko Suomi

Kuvaus

Monelle kertyy opiskeluaikana stressiä ja hyvinvoinnin haasteita, jotka voivat vaikuttaa jaksamiseen ja lisätä tulevaisuuteen liittyvää epävarmuutta.  

Opinnoista valmistuminen ja työelämään siirtyminen tuovat elämään monia muutoksia.

Joskus muutokset voivat myös jännittää, aiheuttaa stressiä ja epävarmuutta. Löydänkö varmasti töitä? Miten osaamiseni riittää työelämässä? Monelle on opiskeluaikana kertynyt stressiä ja hyvinvoinnin haasteita, jotka voivat vaikuttaa jaksamiseen myös valmistumisen jälkeen ja lisätä tulevaisuuteen liittyvää epävarmuutta.

Kenelle: Webinaari sopii opiskelijoille ja vastavalmistuneille, joita mietityttävät oma jaksaminen ja hyvinvointi opinnoista työelämään siirtymisen kynnyksellä. 

Webinaarissa opit arvioimaan paremmin paitsi opinnoista työelämään siirtymiseen vaikuttavia haasteita, niin myös voimavaroja. Saat käyttöösi työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat jakamaan paremmin opiskelun ja työelämän nivelvaiheessa ja kohtaamaan siihen liittyvää stressiä ja epävarmuutta.   

Kouluttaja: Minna Miao
Minna Miao on psykologi, psyykkinen valmentaja ja tietokirjailija. Hän on työskennellyt opiskeluun ja työelämään siirtymiseen liittyvien kysymysten parissa muun muassa korkeakoulupsykologina sekä opiskeluhyvinvoinnin asiantuntijana.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun opiskelija- ja vastavalmistuneet jäsenet

Sinua saattaa kiinnostaa myös