IPR-perusasioita akavalaisille yrittäjille

29.3. klo 17:00 – 18:30 Koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Miltä osin omaa tuote- tai palveluinnovaatiota taikka brändiä voi suojata esimerkiksi jäljittelyltä? Mitä tyypillisiä riskejä aineettoman omaisuuden suojaamatta jättämiseen liittyy? Entä millä tavoin immateriaalioikeudet eli IPR voi tukea yritystä kilpailuedun suojaamisessa ja arvonluonnissa jo sen alkutaipaleelta saakka?

AKY:n järjestämässä webinaarissa pääset kuulemaan monenlaisten eri toimialojen yrityksille tarpeellisia IPR-perusasioita tiiviissä paketissa. Tilaisuus soveltuu hyvin esimerkiksi alkuvaiheessa tai suunnitteilla oleville taikka uuteen kasvuun tähtääville yrityksille ja startupeille.

Koulutuksen pitävät Kolster Oy Ab:n juristit Jussi Ilvonen ja Hannes Kankaanpää. Molemmilla on useiden vuosien kokemus IPR- ja lakiasioiden hoitamisesta useilla eri toimialoilla teollisuudesta tutkimukseen, kauppaan ja luoviin aloihin.

Kolster Oy Ab on yksi Euroopan vanhimmista täyden palvelun IPR-taloista, joka tarjoaa kattavasti IPR-asioiden hoitoa ja lakipalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja toimijoille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tapahtumaan AKY:n sivuilla.

**************************
Mikä on AKY?

Entistä useampi korkeakoulutettu näkee yrittäjyyden houkuttelevana uravaihtoehtona, ja moni myös vuorottelee palkkatyön ja yrittäjyyden välillä. Akavalaiset yrittäjät AKY toimii heidän äänitorvenaan, valvoo heidän etujaan ja tuottaa heille palveluita. Loimun jäsenet ovat automaattisesti AKYn toiminnan piirissä.

AKY:n rekisteri- ja tietosuojaseloste: https://aky.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet, jotka toimivat pää- tai sivutoimisina yrittäjinä, voivat hyödyntää AKY:n palveluja ja jäsenetuja. Myös yrittäjyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös

  • AKYn Wappupuuro

    26.4. klo 8:00 – 9:30
    Helsinki Tapahtuma
    Ilmoittautuminen: Viimeistään 19.4.