Keikkatyön mobiilisovellukset

21.6. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Bolt, Treamer, Ework, Upwork, Fiverr, Wolt, Foodora, Uber… digitaalisia työnvälitysalustoja syntyy nyt kuin sieniä sateella.

Henkilöstön ulkoistaminen ja digitalisaatio ovat kasvavia trendejä, jotka kasvattavat ja mullistavat henkilövuokrausalaa. Keikkatyön ulkoistus tarjoaa yrityksille joustavuutta, kustannussäästöjä ja tehokkuutta henkilöstöhallintaan. Perinteiseen henkilövuokrauspalveluun nähden digitaaliset alustat ovat tyypillisesti nopeampia, edullisempia ja helppokäyttöisempiä. 

Niin kutsutussa ’alustatyössä’ alustat ovat työn tekijöiden ja ostajien kohtaamisen markkinapaikkoja. Alustat muuttavat käytännöillään työn tekemisen ja organisoinnin tapoja. Mobiilisovellukset ja onlinealustat myös tavoittavat sellaisia työntekijöitä, joita perinteiset työllistymispalvelut eivät saavuta tehokkaasti (esim. nuoret, opiskelijat ja maahanmuuttajat). Työvuoroista jää palaute palveluun, jonka avulla työntekijät voivat kehittää itseään ja saada hyvien arvostelujen myötä mahdollisuuksia uusiin, aiemmin tavoittamattomissa oleviin työtehtäviin. 

Tässä webinaarissa luomme katsauksen suosituimpiin ja suurimpiin keikkatyön mobiilisovelluksiin. Selvitämme, millaista työtä niiden kautta voi löytää ja miten niitä käytännössä käytetään. 

Kouluttaja: JERE IMMONEN

Jere Immonen toimii Työterveyslaitoksella tutkijana. Hän toimii muuttuvan työelämän etulinjassa ja ylläpitää listaa erilaisista työtä välittävistä alustoista. Jerellä on ajantasainen tieto erilaisista mobiilisovelluksista, suurimmista toimijoista sekä lupaavista pienistä start-upeista.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös