Kipinää luottamustehtävään: Valmentava itsensä johtaminen luottamustehtävässä

27.9. klo 16:00 – 18:00 koko Suomi

Kuvaus

Kuinka selvitä luottamustyön ja oman työn arjessa? Valmentava itsensä johtaminen auttaa järjestämään omia työtapoja ja keventämään kuormaa.

Johtamisessa on tapahtumassa siirtymä teollisesta valmentavaan johtamisotteeseen. Tämän saman siirtymän olisi tärkeää tapahtua myös itsensä johtamisessa, sillä modernissakin työssä usea johtaa itseään teollisen johtamisen ajattelumalleilla.

Valitettavan monilla itsensä johtamisen perusta rakentuu jatkuvalle pakottamiselle ja syyllistävälle itsepuheelle. Tällainen lähestymistapa haastaa niin toiminnan kehittymistä kuin hyvinvointiakin. Tämän vuoksi itsensä johtamista on tärkeää kehittää valmentavampaan suuntaan, jonka keskiössä on edistää toimintaa, joka on sekä tuottavaa, kestävää että kehittyvää.

Ihmisten asiaosaamisen taso on yleensä korkea, mutta puutteelliset työtavat muodostavat pullonkaulan, jonka vuoksi osaamisen täyttä potentiaalia ei saada hyödynnettyä. Itsensä johtamisen taidoille, etenkin valmentavalla otteella, on työelämässä jatkuvasti kasvava tarve.

Koulutuksessa käsitellään teemaa erityisesti luottamustehtävän näkökulmasta, koska se luo työntekoon ja itsensä johtamiseen omat erityispiirteensä.

Tule mukaan oppimaan:

 • Miten johdat itseäsi valmentavasti
 • Kuinka priorisoit ja suunnittelet omaa tekemistä työarjen ja luottamustehtävien keskellä
 • Mitkä ovat tehokkaimmat, konkreettiset työkalut ja keinot viisaaseen työskentelyyn
 • Kuinka saat itsensä johtamisen ja työtapojen jatkuvan kehittämisen osaksi työarkea

 

Kouluttajana toimii Jussi Venäläinen, flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija, sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Hän on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Ainoastaan Loimun jäsenet, jotka ovat valittu luottamusmieheksi, luottamusvaltuutetuksi tai työsuojeluvaltuutetuksi (tai kyseisiin tehtäviin varahenkilöiksi).

Sinua saattaa kiinnostaa myös

 • Neuvottelutaidon jatkokurssi

  19.10. klo 8:30 – 17:00
  Helsinki Verkkokoulutus
  Ilmoittautuminen: Tapahtuma täynnä
  Uusi!