Kokonaisvaltainen työllistymiskyky

7.6. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mitä on kokonaisvaltainen työllistymiskyky? Miten voit vahvistaa omaa työllistymiskykyäsi? Millaista on tulevaisuuden (työ)elämä ja mitä osaamistarpeita voidaan ennakoida?

Työllistymiskyky koostuu yksilöllisistä tekijöistä, kuten taidoista ja terveydestä, yksilöllisistä olosuhteista, ulkopuolisista tekijöistä kuten työmarkkinoiden tilanteesta sekä kontekstin huomioinnista. Pohditaan työllistymiskyvyn eri osa-alueita sekä mietitään, mihin suuntaan työelämä on menossa ja millaisia haasteita sekä mahdollisuuksia se voisi tuoda. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • lisätietoa työkykysi vahvistamisesta,
  • ottaa työllistymiskykysi asiat rehelliseen omaan inventaarioon,
  • pohtia tulevaisuuden työelämää sekä sinun kykyäsi tehdä työtä ja työllistyä tässä kontekstissa. 

Kouluttaja: KIRSI PAJAMÄKI

Kirsi Pajamäki toimii Arffmanilla valmentajana sekä lisäksi palvelupäällikkönä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kirsin ydinosaamista ja vahvuuksia ovat mm. urasuunnittelu, työllistymiskyky, osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen, ratkaisukeskeisyys, uteliaisuus, innostaminen. Kirsi kuvaa olevansa työnhaun ja ammatillisten tavoitteiden tukija, aktiivinen ideoija sekä kehittävä toimija. 

Kirsillä on vahva kokemus työllistymistä edistävistä palveluista ja hänen nykyinen työkenttänsä on urasuunnittelun, työnhaun sekä näihin liittyvien toimintojen kehittämisessä. Kirsin koulutustausta on kasvatus- ja kuntoutustieteiden alalta. Lisätietoa Kirsistä löydät hänen Linkedin-profiilistaan http://linkedin.com/in/kirsipajamaki/

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös