LinkedIn hyöty irti – henkilöbrändi ja verkostot

15.2. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

LinkedIn pitää pintansa työelämän sosiaalisena mediana, oman työuran tukijana sekä eri alojen asiantuntijoiden kohtaamispaikkana.

Parhaimmillaan LinkedIn tukee sinua monipuolisesti ammatillisessa kehittymisessä ja omalla urallasi etenemisessä. Samalla LinkedIn herättää edelleen monessa epävarmuuden tunteita ja omaa osaamistaan voi olla haastavaa laittaa näytille. 

Tässä webinaarissa käymme läpi miten tuoda esiin oma ammattillinen osaaminen sekä miten rakentaa ammatillisia verkostojaan sekä aktivoitua niissä pienin, itselle sopivin askelin. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos: 

  • haluat käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten omaa osaamista voi ja kannattaa tuoda esiin LinkedIn:ssä.
  • haluat oppia, miten LinkedIn tukee henkilöbrändiäsi sekä urapolkuasi.
  • haluat vinkkejä siihen, miten rakentaa verkostoja ja aktivoitua LinkedInissä.
  • haluat oppia erilaisia, konkreettisia tapoja hyödyntää LinkedIn:ä.
  • kaipaat ylipäätänsä rohkaisua hyödyntää LinkedIn:ä. 

Kouluttaja: REETTA VIINANEN

Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän muutoshankkeet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina. 

Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä. 

https://www.linkedin.com/in/reetta-viinanen/

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös