Metsähallituksen (EPA-sektori) palkka- ja työsuhdeilta

4.11. klo 16:30 – 18:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 31.10.

Kuvaus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, joka työllistää noin 200 loimulaista.

Metsähallitunksen toiminta on valtion piirissä tapahtuvaa, mutta edunvalvonta- ja neuvottelutoiminnassa se lasketaan osaksi yksityistä EPA-sektoria. Ylempien toimihenkilöiden neuvottelujärjestö YTN:n EPA-sektori muodostuu yrityksistä ja liikelaitoksista, jotka ovat järjestäytyneet Palvelualojen työnantajat Palta ry -työnantajajärjestöön. Loimu vastaa YTN:n sopimustoiminnasta Metsähallituksen osalta ja neuvottelee työehtosopimuksen.  

Mietityttääkö työsopimus tai työehtosopimuksen määräykset?

Mitä työsuhteen ehtoja määrittyy työehtosopimuksen kautta? Mistä taas voi neuvotella tai sopia itse?
Loimun yksityisen sektorin neuvottelupäällikkö Jukka Sippola kertoo työsuhteen ehdoista ja niitä määrittävistä sopimuksista Metsähallituksessa.

Osaatko neuvotella palkastasi?

Paljonko voin pyytää palkkaa? Millä palkankorotustarvetta voi perustella? Miten usein neuvotteluja voi käydä? Palkasta neuvotteleminen kannattaa, ei vain työtehtävien vaihtuessa vaativammaksi, vaan säännöllisesti muutenkin.

Metsähallituksessa on käytössä palkkausjärjestelmä, johon työntekijät sijoitetaan. Se ei kuitenkaan automaattisesti takaa palkan tasaista kehittymistä. Omasta palkkakehityksestä on hyvä huolehtia, on työnantajalla sitten käytössä palkkausjärjestelmä tai ei.

Loimu urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen kouluttaa, miten käydä palkkaneuvotteluita. Tilaisuudessa myös tutustutaan loimulaisten palkkauksen tasoon Metsähallituksessa.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös