Millenniaalit työelämässä

18.8. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tässä webinaarissa tutustumme tarkemmin Y- ja Z-sukupolviin: miksi he ovat sellaisia kuin ovat ja mitä he hakevat työltä ja johtamiselta.

Suomalainen työvoima laskee yli 4% seuraavan 15 vuoden aikana huolimatta kaavailluista eläkeiän nostoista. BCG:n tutkimusten mukaan taas työvoiman tulisi kasvaa säilyttääksemme nykyisen tuottavuuden kasvun huolimatta automaation ja tekoälyn yleistymisestä. Jo nyt näemme pulaa talenteista esimerkiksi ohjelmistoalalla ja sama trendi tulee näkymään myös muilla aloilla. Osaavan työvoiman sitouttamisesta on tullut yhä merkittävämpi kilpailuetu aikakaudella, jossa etenkin nuoremmat työntekijät hakevat paikkaansa työelämässä ja vaihtavat työtään entistä useammin. Maailman myllerryksen keskellä työelämän nuorimpien, Y- ja Z-sukupolven, sitouttamisen, mutta myös työssä jaksamisen ja tuloksellisen johtamisen kanssa painii yhä useampi organisaatio. Merkittäväksi tämän tekee se, että jo nyt yli puolet työvoimastamme koostuu näistä nuorista tulevaisuuden tekijöistä.

Tässä webinaarissa tutustumme tarkemmin Y- ja Z-sukupolviin: miksi he ovat sellaisia kuin ovat ja mitä he hakevat työltä ja johtamiselta. Webinaarissa esitellään myös, miten työelämä on muuttunut ja miten nuorempien sukupolvien kanssa tehdään onnistuneesti yhteistyötä. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat ymmärtää työelämän nuorimpien mielenmaisemaa, tarpeita ja toiveita työelämälle ja johtamiselle
  • Haluat saada vinkkejä oman johtamisen kehittämiseen

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu