Mitä henkilöarviointi paljastaa sinusta?

19.5. klo 15:00 – 16:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Henkilöarviointi on yksi yleisimpiä vaiheita rekrytointiprosessin viime metreillä.

Moni on vähintäänkin tehnyt joitakin testejä, ja mitä pidemmälle työuralla on ehtinyt, sitä todennäköisemmin on osallistunut myös kattavaan henkilöarviointiin. Usein henkilöarviointeja hyödynnetään myös erilaisissa yksilö- ja ryhmävalmennuksissa, sekä organisaatioiden ja yksilöiden osaamisten kehittämisessä.

Tässä webinaarissa keskitymme henkilöarviointiin rekrytoinnin näkökulmasta. Valotamme keskustelun kautta sitä, miksi henkilöarviointeja käytetään, mitä ne pitävät sisällään ja millainen on hyvä henkilöarviointi. Kerromme, miksi henkilöarviointi ei ole salatiedettä, ja toisaalta, miksi on hyvä olla tietoinen laadukkaan ja eettisen arvioinnin perusteista, sekä esimerkiksi itselle kuuluvista oikeuksista.  Pohdimme myös, miten henkilöarviointiin voi valmistautua, ja mitä lisäarvoa siitä voi parhaimmillaan itselleen saada. 

Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa:

  • Hyvä henkilöarvioinnin käytäntö, mitä työnhaussa sopii odottaa? Mitkä ovat arvioitavan oikeudet?

  • Miten arviointiin kannattaa valmistautua, että siitä saa eniten irti? 

  • Mitä henkilöarvioinnit pitävät sisällään?

  • Keskustella ylläolevista aiheista rennoissa webinaaritunnelmissa HRS Advisorsin asiantuntijoiden Maiju Kankaan ja Antti Lahtisen kanssa!

Kouluttajat:

Maiju Kangas:

HR-konsultoinnin ammattilainen, joka on työssään erikoistunut henkilöarviointeihin, rekrytointeihin ja suorahakuun. Koulutukseltaan hän on poikkitieteilijä (KTM ja PsT) ja nauttii siitä, kun voi innostaa ja oivalluttaa muita, oppien samalla itsekin. Hän pyrkii tuomaan asiakkailleen lisäarvoa panostamalla jokaiseen toimeksiantoon ja kohtaamaansa henkilöön yksilöllisesti. Uteliaisuus ja energisyys näkyy Maijun tavassa tehdä työtä – ja toiset ihmiset tuovat jokaiseen päivään jotain uutta ja kiinnostavaa.

Antti Lahtinen:

konsultoi yrityksiä ihmisiin liittyvissä kysymyksissä. Hän työskentelee HRS Advisorsilla rekrytointiprosessien ja henkilöarviointien parissa. Vaikka hänen työnään on tutustua uusiin henkilöarviointi-menetelmiin, huomaa hän yllättävän usein päätyvänsä takaisin perusasioiden äärelle. Koulutukseltaan hän on psykologi. Elämässään Antti tavoittelee uuden oppimista sekä merkityksellistä vuorovaikutusta ja näkee, että nämä ovat myös hyvän henkilöarvioinnin kulmakiviä. Antti pyrkii ensin ymmärtämään ja vasta sitten tulemaan ymmärretyksi, vaikkei hänen kärsivällisyytensä siihen aina riitäkään. 

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös