Miten aloittaa yrittäjyys tai kevytyrittäjyys?

5.5. klo 9:00 – 11:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mietitkö yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä?

Tai oletko huomioinut tällaisen reitin työllistyä? Oman yrityksen perustaminen tai kevytyrittäjyys ovat hyviä vaihtoehtoja palkkatyölle. Monelle yritykselle on helpompaa ostaa osaamista ja maksaa osaamisen käytöstä lasku, kuin palkata osaamista tarjoava henkilö yritykseen.

Aiheina ovat mm.:

  • Mitä yrittäjyys ja kevytyrittäjyys käytännössä tarkoittaa?
  • Mitä minun pitää tietää suunnittelua tai aloittamista varten?
  • Mitä etuja ja riskejä yrittäjyydessä ja kevytyrittäjyydessä on?
  • Miten toimin TE-toimiston ja työttömyysetuuteni maksajan kanssa?
  • Mistä saan apua suunnitteluun tai aloittamiseen?

Kouluttaja:

Maija Heino toimii valmentajana Omapajalla, sparraa kevytyrittäjänä aloittavia ja yritysten perustajia. Palkkatyön lisäksi Maija toimii nykyisin myös kevytyrittäjänä. Omaa yritystään Uusivirettä Maija on pyörittänyt yli kymmenen vuotta. Tutustu Maijaan LinkedInissä.
 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake onnäkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös