Miten lähestyä yrityksiä vuonna 2021

3.11. klo 10:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Kulunut vuosi on vähentänyt face-to-face tapaamisia, joten uudet keinot tehokkaaseen verkostoitumiseen ja työllistymiseen ovat tarpeen!

Valmennuksessa käydään läpi osallistujien omia kokemuksia vuoden 2021 työnhausta, mietitään mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin sekä ideoidaan yhdessä uusia lähestymistapoja piilotyönhakuun ja työllistymiseen. 

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia vuoden 2021 työnhausta ja verkostoitumisesta
  • Mitkä yritykset ovat tämän ajan voittajia?
  • Mistä löytää sopivia yrityksiä ja henkilöitä yhteydenottoihin?
  • Ideointia – miten kontaktoida yrityksiä tuloksellisesti?
  • Miten aktivoitua uudella tavalla?

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut yli kahdeksan vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän valmentaa säännöllisesti myös Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

Ilmoittauduthan ajoissa, kuitenkin viimeistään 27.10. klo 12:00 mennessä:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/miten-lahestya-yrityksia-vuonna-2021/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös