Miten työttömyys tai lyhyet työsuhteet vaikuttavat eläketurvaan?

27.10. klo 10:00 – 11:30 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tiesitkö, että pienenkin työn vastaanottaminen vaikuttaa tulevaan eläkkeeseesi?

Entä tiesitkö mitä uusia eläkevaihtoehtoja sinulla on täytettyäsi 61 vuotta?

Tule kuulemaan ajantasaista tietoa eläketurvalainsäädännössä ja siitä miten työttömyys ja työn vastaanottaminen siihen vaikuttaa! Pohdimme myös yrittäjän eläkeasioita sekä ns. kevytyrittäjyyden suhdetta eläkkeeseen.

Asiantuntijanamme on Anne Tamminen työeläkevakuuttaja Elosta. Anne toimii Elon yhteyspäällikkönä ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys myös vapaaehtoisesta eläkevakuuttamisesta sekä yrittäjän henkilövakuuttamisesta.

Halutessasi voit myös lähettää omia kysymyksiäsi eläkkeeseen liittyen Annelle selvitettäväksi jo etukäteen osoitteeseen anne.tamminen@elo.fi. Tilaisuudessa käydään läpi vastauksia näihin kysymyksiin joko yleisellä tasolla yhdessä tai henkilökohtaisesti tilaisuuden jälkeen. Myös tapahtuman aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Asiaan virittäytymiseksi voit myös käydä etukäteen tutustumassa omaan tulevaan eläketurvaennusteeseesi osoitteessa: www.tyoelake.fi

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 20.10. klo 12:00 mennessä: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/miten-tyottomyys-tai-lyhyet-tyosuhteet-vaikuttavat-elaketurvaan/ 

Tapahtuma järjestetään etänä tai hybridimallilla. Ilmoitamme osallistujille lähempänä tapahtumaa mahdollisuudet.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös