Näkökulmia oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen

26.4. klo 16:50 – 18:00 Koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tavoitteena on oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen osaamisidenteetin ja tulevaisuudentutkimuksen näkökulmasta.

Omaa osaamista on toisinaan haastavaa tunnistaa ja sanoittaa, mutta se on taito, jota voi oppia. Koulutuksessa tarkastellaan osaamista osaamisidentiteettikäsitteen kautta. Saat vinkkejä oman osaamisesi ja työnhakuun liittyvien vaihtoehtojen kartoittamiseen. Sisältö perustuu tulevaisuuden tutkimuskeskuksen oppeihin, joita on kertynyt osaamiseen, työelämään ja ohjaukseen liittyvissä kehittämishankkeissa.

Ohjelma:

Kouluttaja: Sari Miettinen

Sari on työskennellyt Turun yliopiston tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa koulutuksen- ja ohjauksen kehittämistehtävissä 2011 lähtien ja toimii myös opettajien ja ohjaajien täydennyskoulutusten kouluttajana. Sari on ollut kehittämässä tulevaisuusohjauksen opintokokonaisuutta ja toimii sen yhtenä opettajana.

Ilmoittautuminen 24.4.2023 mennessä.

***************************************

TJS- Opintokeskuksen tietosuojaseloste:
https://tjs-opintokeskus.fi/wp-content/uploads/2022/12/Kouluksiin_ilmoittautuneiden_rekisteriseloste.pdf

Kohderyhmä

Järjestämme tulevana keväänä työttömille ja työttömyysuhan alla oleville liittojen jäsenille neljä webinaaria, jotka tukevat työnhakutaitojen kehittymistä. Webinaarit ovat maksuttomia osallistujille.

Koulutus on suunnattu erityisesti liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös