Nuori sijoittaa ja vaurastuu

28.4. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Haluatko aloittaa sijoittamisen ja vaurastumisen nuoresta iästä huolimatta?

Tässä webinaarissa saat vastauksia mm. siihen:

  • Miksi vaurastuminen on nykypäivänä tärkeätä

  • Mitä jokainen voi tehdä oman tilanteensa parantamiseksi

  • Vaurautumisen kolme elementtiä: Aika, Raha ja Korkoakorolle- ilmiö

  • Miten pääsee alkuun ja millaisia tuloksia voi odottaa

Kouluttaja: Mikko Sjögren

Sijoittaja, valmentaja, kirjailija ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa.

Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi. Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Valmennusyhtiö Varapuu sai alkunsa vuonna 2007. Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös